Στο τελικό τεστ στις Σέρρες η Ελληνική Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα Moto3/ MotoGP  – Φωτογραφίες

Η ομάδα της Tyφoon MotoRacing UoWM μετά την επίσημη παρουσίαση που έκανε πριν λίγες μέρες στην Κοζάνη, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο εδώ >>, προχώρησε στην δεύτερη δοκιμή της πρώτης Ελληνικής Αγωνιστικής Μοτοσυκλέτας Moto3/ MotoGP, και έκανε το τελικό της τεστ στην πίστα των Σερρών, εν όψη του διαγωνισμού που θα λάβουν μέρος  τους στην Aragon την  επομένη βδομάδα !

tyfoon-18Τη πρώτη δόκιμη στην πίστα των Σερρών της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας Moto3/ MotoGP  της Tyφoon Motoracing UoWM την είχε κάνει τον Αύγουστο (δείτε εδώ σχετικό άρθρο >>).

Η ομάδα του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας βρέθηκε και πάλι στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών (23/9/2016) για να κάνουν τις απαραίτητες τελικές δοκιμές, εν όψη του τελικού διαγωνισμού που θα συμμετέχουν.

tyfoon-11Στις αρχές του Οκτωβρίου (6 έως τις 9 Οκτωβρίου)  η ομάδα και η μοτοσυκλέτα τους θα βρεθούν στην πίστα της Αραγωνίας (Motorland Aragon ) στην Ισπανία, όπου θα λάβουν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό MotoStudent, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και διοργανώνεται από την MEF (Moto Engineering Foundation

tyfoon-14Φωτογραφίες: Χρύσανθος Οικονομίδης

WordPress Gallery Extra

– Παρουσιάστηκε Επίσημα η Ελληνική Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα Moto3/ MotoGP – Video – Φωτογραφίες

– Το πρώτο τεστ της Ελληνικής μοτοσυκλέτας MotoGP – 3 στις Σέρρες

– Ελληνική μοτοσυκλέτα MotoGP – 3 κατασκευάζει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Related Posts