Ο Rins κάνει επίθεση στον Marquez και τον κατηγορεί για ασέβεια – VIDEO

Ο Marc Marquez πήρε την pole position σήμερα στο Brno, με εκκωφαντικό τρόπο, διαλύοντας τον ανταγωνισμό, πράγμα που έκανε την γκρίνια να κάνει την εμφάνιση της!

Μετά το Q2 ο Alex Rins επιτέθηκε στον Marc Márquez. Με “προφανή ηρεμία”, ο αναβάτης της Suzuki, κατηγόρησε τον Marquez ότι έχει ελάχιστο σεβασμό προς τους άλλους.

Είναι προφανές πως το περιστατικό των δυο νεαρών, ήταν μια “κοκορομαχία” μέσα στην πίστα, που διογκώθηκε στο μυαλό του Rins, με την μεγάλη διαφορά των 3.419s που είχε από τον πρώτο Marquez και έτσι επέλεξε αντί να προσπαθήσει να απαντήσει μέσα στην πίστα, προτίμησε να κάνει μάχη εκτός, μπροστά στα μικρόφωνα.
Το έχουμε δει να γίνεται πολλές φορές αυτό και έχουμε δει πως καταλήγει, πάντα νικά αυτός που δίνει τις μάχες μέσα στην πίστα και όχι τα μικρόφωνα!

Για να καταλάβουμε το πρόβλημα πρέπει να δούμε το Q2, κατά την διάρκεια της πρώτης εξόδου των οδηγών, όπου ο Rins,  πέρασε πολύ κοντά τον Marc Márquez , τόσο πολύ που τον άγγιξε και παραλίγο να πέσει. Το περιστατικό μας φέρνει στη μνήμη το Assen του 2018, όπου και ο Rins παραλίγο και πάλι να ρίξει Márquez (Δείτε εδώ σχετικό Video >>).

Μετά από αυτή την πρώτη επαφή, ο Márquez μπαίνει στο ίδιο παιχνίδι και του απαντά και τον προσπερνά στην 13η στροφή χωρίς να τον αγγίξει, μπαίνοντας και οι δυο στο Box!

Το περίεργο είναι πως ο Rins, προφασίστηκε ότι τον πέρασε γιατί ο Marquez οδηγούσε αργά και αυτός ήταν σε γρήγορο γύρο, παρόλα αυτά αμέσως μετά μπήκε στο Box, όπως και ο Marquez, όπου και αυτός είπε πως όταν τον πέρασε o Miller τον ακολούθησε γιατί είχε γρήγορο ρυθμό στο βρεγμένο! Παρόλα αυτά και οι τρεις μπήκαν στα Box, όποτε εύκολα κάθε λογικός καταλαβαίνει πως οι δυο Ισπανοί είχαν μια κοκορομαχία μέσα στην πίστα, μια επίδειξη δύναμης, που απλά ο ένας την συνέχισε στην πίστα κερδίζοντας την pole position με έναν εμφατικό τρόπο και ο άλλος επέλεξε να απαντήσει με δηλώσεις ρίχνοντας λαδί σε μια φωτιά που μόνο καλή δεν είναι για το άθλημα!

«Είναι πολύ ταλαντούχος οδηγός, είναι πολύ γρήγορος, αλλά δεν έχει όλο το σεβασμό για τους άλλους που θα έπρεπε να έχει. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Η αντίδραση που είχε στην τελευταία στροφή με τα δυνατά φρένα για να περάσει μπροστά μου δεν ήταν το καλύτερο, γιατί ήξερε ότι πήγαινα στο Box. Δεν ήταν σωστό. Αλλά είναι αγώνες και όλοι παίζουν τους ρόλους τους.»

Ο Marquez περιορίστηκε στην περιγραφή του περιστατικού όπως το είδε αυτός, και δήλωσε πως ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν.

Χαρακτηριστικό της έντασης του Rins είναι και η ατυχή αναφορά στο ατύχημα που υπέστη ο Marc Márquez στο Sepang το 2011 και τον έκανε να παραμείνει εκτός αγώνων για μεγάλο διάστημα χάνοντας τότε και το πρωτάθλημα. «Ίσως το ατύχημα του στην Moto2 τον έκανε να χάσει λίγο από την όρασή του , ίσως πρέπει να το ελέγξει. Δεν έχω βρει τίποτα καλό από αυτό που έχει κάνει»

Ο Marquez σε αυτό το σχόλιο απάντησε με το σχόλιο: «Μετά το ατύχημα, κατέκτησα ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, με ενδιαφέρει μόνο ο αγώνας»

Δείτε το Video με το σχετικό περιστατικό και τις δηλώσεις των δυο οδηγών!

Related Posts