Ο Marc Marquez κερδίζει μια εκπληκτική Pole position στο Brno

Στις μεικτές συνθήκες της πίστας του Brno, ο Marc Marquez διαλύει τον ανταγωνισμό, κερδίζοντας την Pole position με διαφορά πάνω από 2,5 δευτερόλεπτων από τον δεύτερο!

Φορώντας σλικ ελαστικά στην δεύτερη έξοδο του στο Q2 ο Marquez, όπως οι περισσότεροι οδηγοί, σταμάτησε το χρονόμετρο στο 2.02.753, στον τελευταίο γύρο, ενώ είχε ξεκινήσει και πάλι η βροχή,  κερδίζοντας την 6η pole της σεζόν και την 58η pole στην μεγάλη κατηγορία, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Mick Doohan!

Στην δεύτερη θέση θα ξεκινήσει ο Jack Miller που είχε πτώση στο τελευταίο του γύρο, με χρόνο 2.05.277, και διαφορά 2.524s από τον πρώτο!

Την πρώτη σειρά συμπλήρωσε ο Johan Zarco , με χρόνο 2.05.351, σημειώνοντας το καλύτερο του αποτέλεσμα της σεζόν και από την στιγμή που πήγε στην KTM, ενώ χρειάστηκε να περάσει πρώτα από το Q1.

Την δεύτερη σειρά θα ανοίξει ο Andrea Dovizioso στην 4η θέση, μπροστά από τον Pol Espargaro με την KTM, κάνοντας δυο τα KTM στην πρώτη 5αδα, και τον Alex Rins  με την Suzuki.

Στην τρίτη σειρά και από την 7η θέση θα ξεκινήσει ο Valentino Rossi, με το πρώτο Yamaha στην αυριανή σχάρα, μπροστά από τον Danilo PETRUCCI με Ducati  και τον ομόσταυλό του Maverick VIÑALES με το δεύτερο εργοστασιακό Yamaha.

Από την 10η θέση στην τέταρτη σειρά θα εκκινήσει ο Fabio QUARTARARO, μπροστά από τον Cal CRUTCHLOW με την δεύτερη Honda και τον Franco MORBIDELLI, που ολοκληρώνει την κορυφαία δωδεκάδα που πήρε μέρος στο Q2.

Related Posts