Ο Fabio Quartararo ταχύτερος στα πρώτα δοκιμαστικά FP1 στο Sachsenring

Ο Γάλλος rookie της Petronas Yamaha ήταν για άλλη μια φορά ταχύτερος σε μα περίοδο δοκιμών, όπως εχει αρχίσει να μας συνηθίζει στους τελευταίους αγώνες!

Με χρόνο 1.21.390 ο Quartararo που έκανε στον τελευταίο του γρήγορο γύρο στην Γερμανική πίστα τέλειωσε την πρώτη δοκιμή του γύρου στην κορυφή, δείχνοντας πως η Yamaha για άλλη μια φορά θα είναι πολύ δυνατή και κορυφαία!

Στην δεύτερη θέση του FP1 ο Marc Marquez,με χρόνο 1’21.464, που έκανε στον στους πρώτους του γύρους και με διαφορά από τον πρώτο μόλις 0.074s.

Την κορυφαία τριάδα του FP1 έκλεισε άλλο ένα Yamaha με τον εργοστασιακό οδηγό αυτή την φορά, τον Valentino Rossi, που κάνει μια καλή αρχή, με χρόνο 1’21.964, μόλις 0.574s διαφορά από τον πρώτο!

Στην 4η θέση τέλειωσε την πρώτη δοκιμή ο Alex Rins με το πρώτο Suzuki και χρόνο 1’21.967, μπροστά από ένα ακόμα Yamaha, το τρίτο στην πρώτη  πεντάδα, με τον Maverick Vinales, και χρόνο 1’22.251, κλείνοντας και την πεντάδα που κατέβηκε στο 1.21.

Την κορυφαία εξάδα έκλεισε το πρώτο Ducati με τον Andrea Dovizioso και χρόνο 1’22.282. Στην 7η θέση ένα ακόμα Ducati με τον Jack Miller, μπροστά από το πρώτο Aprilia με τον Andrea Iannone.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν τα δυο Honda της LCR Honda, με τους Takaaki Nakagami και τον τραυματισμένο Cal Crutchlow, που τα κατάφερε τελικά να οδηγήσει παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του σε προπόνηση με ποδήλατο!

Σχετικά Άρθρα