Ο Cal Crutchlow τραυματίζεται με το ποδήλατο και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο Γερμανικό GP

Οι τραυματισμοί συνεχίζουν να κυνηγούν τον Cal Crutchlow , ακόμη και με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Ο Βρετανός οδηγός είναι αμφίβολο αν θα συμμετέχει στο γερμανικό GP αυτό το Σαββατοκύριακο μετά από ένα ατυχές συμβάν ενώ έκανε προπόνηση με το ποδήλατο, πριν από τον ένατο γύρο της σεζόν.

Ο Crutchlow επέστρεφε στο σπίτι του στο Assen τη στιγμή που σταμάτησε με το ποδήλατο επειδή δεν ήταν άνετα με το ύψος της σέλας. Σταμάτησε να το προσαρμόσει ξανά,  αλλά γλίστρησε εκείνη τη στιγμή και χτύπησε άσχημα  στο γόνατο σε μια πλακόστρωτη περιοχή.

Ο οδηγός της Honda LCR έσπασε το άνω μέρος της κνήμης και τραυμάτισε επίσης τον πρόσθιο σταυροειδή σύνδεσμο.

Ο Βρετανός έχει έρθει σωματικά πολύ εξαντλημένος στο Sachsenring, σε σημείο που να μην ξέρει αν θα μπορέσει να τρέξει αυτό το Σαββατοκύριακο. «Δεν είμαι σε καλή κατάσταση τώρα και δεν ξέρω αν μπορώ να οδηγήσω αύριο, Παρασκευή, θα δούμε» , εξηγεί ο Crutchlow σε δηλώσεις του στο Motorsport.com

Η πρόθεσή του είναι να τρέξει, αλλά θα είναι η φυσική του κατάσταση και το συναίσθημα του στην μηχανή που θα υπαγορεύσουν εάν ο πιλότος της δορυφορικής HRC θα μπορέσει να συμμετάσχει στο γερμανικό Grand Prix. Ο Άγγλος έπρεπε να αφαιρέσουν το υγρό από το γόνατο αφού υπέφερε από αυτό το ατύχημα.

Οι τραυματισμοί συνεχίζουν να παίζουν άσχημο παιχνίδι  στην Honda σε αυτό το τμήμα της περιόδου, όπως ο Jorge Lorenzo δεν θα είναι στο Sachsenring μετά από τον τραυματισμό του στο Assen την περασμένη εβδομάδα και θα αντικατασταθεί από τον Stefan Bradl .

Σχετικά Άρθρα