Η Ténéré 700 World Raid 2018 πετάει για Αργεντινή με τον Adrien van Beveren – Video – Photo

O Adrien van Beveren συνεχίζει στην Αργεντινή από το σημείο που είχε σταματήσει στο ράλι Ντακάρ του 2018. Με την Ténéré 700 World Raid Prototype στη θέση της Yamaha WR450F Rally, ο Adrien ξεκινά για να κατακτήσει τον επόμενο ορίζοντα στη Νότια Αμερική. 

Συνεχίζοντας την πορεία του στη διοργάνωση Ténéré 700 World Raid του 2018, ο Adrien van Beveren ταξίδεψε πίσω στην Αργεντινή, όπου έληξε την περασμένη χρονιά το δικό του ράλι Ντακάρ. Αυτό το σκέλος του ταξιδιού φέρνει τους συμμετέχοντες στον σκληρό κόσμο των επαγγελματιών αναβατών ράλι και επιδεικνύει την ευελιξία της Ténéré 700 World Raid Prototype σε ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον. Ο Adrien είναι μέλος της επίσημης ομάδας ράλι Yamalube της Yamaha, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα σήμερα στο χώρο των αγώνων ράλι, και είναι έτοιμος να δείξει τι μπορεί να κάνει αυτή η μοτοσυκλέτα.

Ακολουθώντας το ταξίδι του Rodney Faggotter στην Αυστραλία και τις περιπέτειες του Stéphane Peterhansel στο Μαρόκο, ο Adrien επέστρεψε στο μέρος όπου άφησε το ράλι Ντακάρ του 2018 και προετοιμάστηκε για να κατακτήσει τα εδάφη πάνω σε αυτή τη μηχανή τεχνολογίας αιχμής. Η Ténéré 700 World Raid Prototype παραδόθηκε ακριβώς στο σημείο της σύγκρουσης του Adrien που είχε συμβεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά και από εκεί ξεκίνησε η αποστολή. Ο σούπερ-σταρ των ράλι δοκίμασε την Ténéré 700 World Raid Prototype σε ορισμένα από τα πιο δύσκολα εδάφη της Νότιας Αμερικής και απέδειξε για άλλη μια φορά την απόλυτη προσαρμοστικότητα της μοτοσυκλέτας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Τραχιά βραχώδη εδάφη, άγονες πεδιάδες και λόγγοι με πυκνή βλάστηση – όλα τους μια ευχάριστη κατάκτηση για τον άνθρωπο και τη μηχανή.

Ο Adrien έχει πολυετή εμπειρία στην οδήγηση μηχανών εκτός δρόμου και λίγοι άνθρωποι στον κόσμο διαθέτουν περισσότερα προσόντα για να στρέψουν την προσοχή του κοινού στην Ténéré 700 World Raid Prototype. Με τις έξι νίκες του στο Enduropale du Touquet και τις πολλαπλές συμμετοχές του στο ράλι Ντακάρ, ο van Beveren έχασε την ευκαιρία να σταθεί στο βάθρο του ράλι Ντακάρ 2017 για ένα μόνο λεπτό. Ήταν η φυσική επιλογή για το νοτιοαμερικανικό σκέλος της Ténéré 700 World Raid 2018. Μετά από ένα βράδυ γύρω από τη φωτιά της κατασκήνωσης στην ερημιά της Αργεντινής, ο Adrien ανέλαβε τον έλεγχο με το πρώτο φως της ημέρας και συνέχισε να επιδεικνύει τη μοναδική ικανότητα της Ténéré 700 World Raid Prototype 2018 να αντιμετωπίζει με επιτυχία οτιδήποτε συναντά στο δρόμο της.

Με τον μοναδικό της συνδυασμό ισχύος και ευκολίας ελιγμών, η Ténéré 700 World Raid Prototype 2018 μετέφερε τον Adrien van Beveren σε κάθε κορυφή και σε κάθε κοιλάδα της διαδρομής του ράλι Ντακάρ 2018 με συναρπαστική ταχύτητα. Αφού έφτασε στον τελικό προορισμό και ολοκλήρωσε τη διαδρομή, έπρεπε να φύγει νωρίς. Η Ténéré 700 World Raid Prototype 2018 απέδειξε το σθένος της και ο αναβάτης πέτυχε το στόχο του και ήταν πλέον έτοιμος να παραδώσει τη μηχανή για το επόμενο σκέλος του ταξιδιού σε έναν νέο αναβάτη με νέους στόχους και νέες προκλήσεις.

Αφού ολοκληρώθηκε το κεφάλαιο της ιστορίας που διαδραματίστηκε στη Νότια Αμερική, η Ténéré 700 World Raid 2018 έρχεται στην Ευρώπη, όπου πολλά θρυλικά ονόματα από το χώρο της περιπέτειας θα αναλάβουν το ρόλο του πρεσβευτή της σε ολόκληρη την ήπειρο.

VIDEOΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε τα προηγούμενα του Ténéré 700 World Raid 2018

T7 – Yamaha Ténéré 700 World Raid Prototype

Το Yamaha Tenere 700 ξεκινά την περιπέτεια με τον Rodney Fagotter στην Αυστραλία

Το Yamaha Tenere 700 συνεχίζει την περιπέτεια με τον Stephane Peterhansel στο Μαρόκο – Video -Φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα