Το Yamaha Tenere 700 συνεχίζει την περιπέτεια με τον Stephane Peterhansel στο Μαρόκο – Video -Φωτογραφίες

Η Yamaha συνεχίζοντας την παγκόσμια περιοδεία του Ténéré 700 World Raid, σε κάθε ήπειρο, τόσο ως τρόπο δοκιμής της μοτοσυκλέτας, όσο και για να βολιδοσκοπήσει το ενδιαφέρον των αναβατών για αυτή την μοτοσυκλέτα, έφτασε για το δεύτερο στάδιο της περιοδείας στο Μαρόκο.

Η Yamaha βάζει το Ténéré 700 στα χέρια διαφόρων σημαντικών οδηγών, και τώρα σε αυτό το 2o στάδιο το βάζει στα χέρια του θρυλικού Stephane Peterhansel.

Αυτό το στάδιο ακολουθεί μέρος της διαδρομής του αρχικού Ράλι Παρίσι – Ντακάρ

Κανένα γεγονός στην ιστορία των μηχανοκίνητων αθλημάτων δεν είναι ποιο περιπετειώδες, από το Ράλι Παρίσι – Ντακάρ. Ενώ τα τελευταία χρόνια έχει μεταφερθεί στη Νότια Αμερική λόγω της αστάθειας στην αρχική περιοχή, το πνεύμα του Ντακάρ ζει.

Για να δοκιμάσει τις δυνατότητες του World Raid Ténéré 700, ο μύθος του rally, ο θρυλικός Stephane Peterhansel  θα κάνει μέρος από τη διαδρομή του Ράλι όπου κέρδισε τόσες φορές!

Με το Ténéré 700 World Raid που είναι ένας άμεσος απόγονος της μοτοσυκλέτας που κέρδισε τις πρώτες νίκες του Ντακάρ, ποιος θα ήταν καλύτερος να μας δείξει τον τρόπο;

Δείτε το VIDEO

Πριν από δύο χρόνια παρουσιάστηκε στην EICMA του 2016 είχαμε δει το T7 σαν concept της Yamaha, ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο που ήταν εμπνευσμένο απο το Dakar, που αναμενόταν να γίνει μια adventure μοτοσυκλέτα 700cc. Πριν από λίγους μήνες, το Νοέμβριο του 2017 η Yamaha στην EICMA ανακοίνωσε ότι το Tenere 700 δεν θα βγει στην παραγωγή και ότι θα παραμείνει σαν concept και το 2018.

Δείτε εδώ το 1ο στάδιο στην Αυστραλία με τον Rodney Fagotter >>>

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα