Yamaha XMAX 300 IRON MAX – Photo – Video

Το αποκλειστικό XMAX 300 IRON MAX έχει σχεδιαστεί με βάση το θρυλικό TMAX – δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκούτερ στην κατηγορία του. Με τα πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά αυτής της ειδικής έκδοσης, μπορείτε να φερθείτε πραγματικά έξυπνα στον δρόμο.

Τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά IRON MAX περιλαμβάνουν μια ειδική σέλα, αλουμινένια μαρσπιέ, κομψά γραφικά και επιχρωμιωμένο δακτύλιο κοντέρ. Και αυτό το μοναδικό πακέτο ολοκληρώνεται με την κομψή χρωματική επιλογή γκρίζου του ξίφους και το φιμέ πίσω φως.

Οι διπλοί προβολείς LED, η αεροδυναμική εξωτερική σχεδίαση και τα πλαϊνά μοτίβα σε σχήμα μπούμερανγκ είναι καθαρό ανόθευτο MAX. Με τον ικανό και οικονομικό κινητήρα 300 κ. εκ. και τα πιρούνια τύπου μοτοσυκλέτας και τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα, το XMAX 300 IRON MAX ξεχωρίζει για τη δυναμική πρώτης γραμμής και τη μοναδική του κομψότητα.

Με μια ματιά

 • Πανίσχυρος και οικονομικός κινητήρας 300 κ. εκ.
 • Σπορ σχεδίαση MAX με αποκλειστικά χαρακτηριστικά IRON MAX
 • Όργανα LCD και πρίζα 12 V
 • Δισκόφρενα εμπρός και πίσω, με ABS στο βασικό εξοπλισμό
 • Μεγάλος χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για 2 κράνη full-face
 • Αλουμινένια μαρσπιέ, επιχρωμιωμένος δακτύλιος κοντέρ και άλλα
 • Ειδική διπλή σέλα και δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις
 • Σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί και Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS)
 • Μπροστινός τροχός 15 ιντσών και πίσω τροχός 14 ιντσών
 • Διπλοί προβολείς LED και φιμέ πίσω φως LED
 • Πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας για μεγάλη ευστάθεια

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά IRON MAX

Εκτός από την ειδική του σέλα, τα αλουμινένια μαρσπιέ και τις δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις, το XMAX 300 IRON MAX διαθέτει μια γκάμα αποκλειστικών εξαρτημάτων, όπως επιχρωμιωμένους δακτυλίους κοντέρ, πλαϊνά γραφικά και φιμέ πίσω φως. Με φινίρισμα σε γκρι του ξίφους, αυτό το δυναμικό και σύγχρονο σκούτερ προσελκύει όλη την προσοχή, ακριβώς όπως και εσείς.

Χώρος αποθήκευσης για 2 κράνη full-face και ακόμα περισσότερα αντικείμενα

Η μεγάλη θήκη αποθήκευσης κάτω από τη σέλα διαθέτει εσωτερικό φωτισμό LED και χωρά 2 κράνη full-face και ακόμα περισσότερα αντικείμενα, για πρακτικές και λειτουργικές καθημερινές διαδρομές. Εναλλακτικά, αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για μια απολαυστική βόλτα, είναι ιδανικό για να μεταφέρετε ό,τι χρειάζεστε: από εξοπλισμό για κολύμπι μέχρι φαγώσιμα για ένα πικνίκ!

Σύστημα Smart Key

Για να γίνει η ζωή σας πιο απλή και πιο άνετη, υπάρχει ένα σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί Smart Key. Εφόσον έχετε μαζί σας το Smart Key, μπορείτε να θέτετε σε λειτουργία το XMAX 300 IRON MAX, να ξεκλειδώνετε το τιμόνι και τη σέλα και να έχετε πρόσβαση στο ρεζερβουάρ καυσίμου και στη θήκη αποθήκευσης. Υπάρχει επίσης ένα τηλεχειριστήριο για κλείδωμα και εντοπισμό του σκούτερ με ένα πάτημα του κουμπιού.

Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS)

Στον βασικό εξοπλισμό του XMAX 300 IRON MAX περιλαμβάνεται ένα Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS). Αυτό το προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα εμποδίζει την απώλεια πρόσφυσης του πίσω ελαστικού μειώνοντας τη μετάδοση κίνησης στον τροχό, αν οι αισθητήρες εντοπίσουν οποιαδήποτε ολίσθηση – για μεγαλύτερη σιγουριά και αίσθημα ασφάλειας σε ολισθηρές επιφάνειες.

Πανίσχυρος κινητήρας υψηλών επιδόσεων 300 κ. εκ.

Η προηγμένη τεχνολογία Blue Core της Yamaha προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ με λιγότερο καύσιμο. Ο κινητήρας του XMAX 300 IRON MAX διαθέτει βελτιστοποιημένα σχήματα βαλβίδας, μικρών διαστάσεων θάλαμο καύσης και ιδανικό χρονισμό – μέτρα που μειώνουν τις απώλειες ισχύος και αυξάνουν την απόδοση, προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερα έξοδα καυσίμου από τον υδρόψυκτο κινητήρα 300 κ. εκ.!

Ομαλός και σπορ χειρισμός

Έχοντας ως βάση το υψηλών επιδόσεων μοντέλο TMAX, το XMAX 300 IRON MAX είναι εξοπλισμένο με μπροστινά τηλεσκοπικά πιρούνια σε στυλ μοτοσυκλέτας που προσφέρουν άνετη οδήγηση με εύκολο και ευέλικτο χειρισμό. Καθώς εξασφαλίζουν πολύ μεγάλη διαδρομή στον μπροστινό τροχό, αυτά τα πιρούνια υψηλών προδιαγραφών απορροφούν τους κραδασμούς και προσφέρουν χειρισμό και ευστάθεια επιπέδου μοτοσυκλέτας.

Όργανα πολλαπλών λειτουργιών

Ο μεγάλος πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών τονίζει την ποιότητα του σκούτερ και παρέχει πολλές ευανάγνωστες πληροφορίες. Εκτός από το μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο και το στροφόμετρο, η οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών περιλαμβάνει μετρητή καυσίμου, ρολόι, μερικό χιλιομετρητή και πολλά άλλα. Επίσης, η αλλαγή λειτουργιών είναι εύκολη με τον διακόπτη ελέγχου στο τιμόνι

Προβολείς LED και φιμέ πίσω φως LED

Οι προβολείς LED και τα φιμέ πίσω φώτα LED σάς βοηθούν να βλέπετε και να γίνεστε ορατοί. Οι ισχυροί προβολείς LED παρέχουν μια εξαιρετικά φωτεινή δέσμη, για καλύτερη ορατότητα στον δρόμο. Και επειδή χρησιμοποιούν λιγότερη ηλεκτρική ισχύ, ο κινητήρας λειτουργεί πιο αποδοτικά. Αυτό το κορυφαίο μοντέλο διαθέτει επίσης φώτα θέσης LED εμπρός και πίσω, που σας βοηθούν να γίνεστε περισσότεροι ορατοί στους άλλους οδηγούς

Σπορ και δυναμικό DNA της σειράς MAX

Το αποκλειστικό XMAX 300 IRON MAX προέρχεται από τα γονίδια του θρυλικού TMAX που κυριαρχεί στην κατηγορία των σκούτερ maxi. Η αεροδυναμική εξωτερική του σχεδίαση, η σθεναρή μπροστινή του όψη με τους διπλούς προβολείς και τα εμβληματικά μοτίβα σε σχήμα μπούμερανγκ το καθιστούν θελκτικό για φωτογράφιση στον δρόμο. Και με την ειδική του σέλα, τις δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις και τα αλουμινένια μαρσπιέ, αυτό το κορυφαίο σπορ σκούτερ λαμβάνει τη μέγιστη προσοχή.

Πρακτική πρίζα 12 V

Το XMAX 300 IRON MAX διαθέτει επίσης πρίζα 12 V στο αριστερό πλαίσιο, μπροστά από τον αναβάτη. Αυτό το βολικό χαρακτηριστικό σάς επιτρέπει να τροφοδοτείτε ένα σύστημα GPS / πλοήγησης ή να φορτίζετε άλλες συσκευές εν κινήσει και κάνει αυτό το δυναμικό και σπορ μοντέλο 300 κ.εκ. ένα πρακτικό και λειτουργικό σκούτερ, ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις και τις βόλτες σας.

Τεχνικές Προδιαγραφές

ΚινητήραςΠλαίσιοΔιαστάσεις

Τύπος κινητήρα
Μονοκύλινδρος, τετράχρονος, Υγρόψυκτος, SOHC, τετραβάλβιδος
Κυβισμός
292κ.εκ.
Διαμέτρος x Διαδρομή
70.0 χλστ. x 75.9 χλστ.
Σχέση συμπίεσης
10.9 : 1
Μέγιστη ισχύς
20.6 kW @ 7,250 σ.α.λ.
Μέγιστη ροπή
29.0 Nm @ 5,750 σ.α.λ.
Σύστημα λίπανσης
Υγρό κάρτερ
Σύστημα καυσίμου
Ψεκασμός καυσίμου
Σύστημα ανάφλεξης
TCI
Σύστημα εκκίνησης
Ηλεκτρική
Σύστημα μετάδοσης
Αυτόματο με τραπεζοειδή ιμάντα
Fuel consumption
3.2 l/100km
CO2 emission
74 g/km

Σύστημα εμπρός ανάρτησης
Τηλεσκοπικό πιρούνι
Διαδρομή εμπρός
110 χλστ.
Σύστημα πίσω ανάρτησης
Αιωρούμενο συγκρότημα μετάδοσης
Διαδρομή πίσω
79 χλστ.
Εμπρός φρένο
Διπλό υδραυλικό δισκόφρενο, Ø267 χλστ.
Πίσω φρένο
Υδραυλικό μονό δισκόφρενο, Ø245 χλστ.
Εμπρός ελαστικό
120/70-15
Πίσω ελαστικό
140/70-13

Συνολικό μήκος
2,185 χλστ.
Συνολικό πλάτος
777 χλστ.
Συνολικό ύψος
1,415-1,465 χλστ. (adjustable windscreen)
Ύψος σέλας
795 χλστ.
Μεταξόνιο
1,540 χλστ.
Ελάχιστη απόσταση από το έδαφος
135 χλστ.
Βάρος πλήρες υγρών
179kg
Χωρητικότητα Δοχείου Καυσίμου
13λίτρα
VIDEOΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Related Posts