Η Vinales Racing Team θα κάνει το ντεμπούτο της στα WorldSSP300 για το 2021

Η είναι έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα .

Ένα έργο στο οποίο ο Angel Vinales, ο πατέρας του Maverick , έχει εργαστεί εδώ και αρκετό καιρό και το οποίο μπορεί τώρα να ξεκινήσει. Η ιδέα γεννήθηκε από το πάθος ολόκληρης της οικογένειας για τις μοτοσυκλέτες και από την επιθυμία του πατέρα Vinales να βοηθήσει τους νέους οδηγούς να αναπτυχθούν, υποστηρίζοντάς τους στα πρώτα βήματα τους.

Angel Vinales: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έχω περάσει από πολύ καιρό το μυαλό μου για να ξεκινήσω ένα έργο σαν αυτό: να έχουμε τη δική μας ομάδα και να δώσουμε στους νέους οδηγούς την ευκαιρία να δείξουν όλο το ταλέντο τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν του 2021 να δούμε τα αποτελέσματα όλης της δουλειάς που κάνουμε όλο αυτό το καιρό. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του ονείρου για την υποστήριξή τους.»

Η νέα ομάδα ανακοίνωσε αυτό το Σαββατοκύριακο τη συμμετοχή της στην σεζόν 2021 , η ​​οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου στο TT Circuit Assen. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι θα διαθέτει μηχανές Yamaha YZF-R3, ενώ τα ονόματα των αναβατών της θα ανακοινωθούν σύντομα, σύμφωνα με την ομάδα. Με την έναρξη αυτού του έργου, η οικογένεια Viñales θα είναι παρούσα σε δύο από τις κατηγορίες πρωταθλήματος, καθώς ο Isaac Viñales, ανιψιός του Ángel, θα κάνει το ντεμπούτο του στο World Superbike στην ομάδα Orelac Racing VerdNatura.

Related Posts