Tsokos Racing στον 5ο & 6ο αγώνα του Π.Π.Τ. 2014 στις Σέρρες

Δελτίο Τύπου: Κλείσιμο της Αγωνιστικής περιόδου και του Πρωταθλήματος για το 2014 και η αυλαία πέφτει στην πίστα των Σερρών.

IMG_6302

Ο καιρός βροχερός με τις υγρασίες να επηρεάζουν τις επιλογές και το ρίσκο να μεγαλώνει για όλους τους συμμετέχοντες, πολύ περισσότερο δε για την ομάδα Tsokos Racing και τον οδηγό της Ακη Τσώκο.

Τα χρονομετρημένα της Παρασκευής βρίσκουν τον Ακη Τσώκο στην pole position και πάλι, όπως και σε ολόκληρο το φετινό πρωτάθλημα.

Σάββατο πρωί στο warm up όλα κύλησαν όπως περίμενε η ομάδα, γίνεται λοιπόν η εκκίνηση ο Ακης Τσώκος ξεκινάει με μια εγκράτεια όπως όλοι οι αγωνιζόμενοι άλλωστε λόγω βροχής, όπου ο αγώνας φαίνεται να είναι πολύ επικίνδυνος λόγω του οδοστρώματος και της βροχής που δεν βοηθάει καθόλου κανέναν αγωνιζόμενο.

Με πολλά προβλήματα πρόσφυσης σε όλη την διάρκεια του αγώνα, καταφέρνει να τερματίσει στην 4η θέση του αγώνα.

IMG_6414

Η αγωνία για την βαθμολογική κατάταξη έχει κορυφωθεί, με αναμονή για τον αγώνα της Κυριακής.

Στο πρωινό warm up την Κυριακή το πρωί, η μοτοσυκλέτα του Ακη Τσώκου «κόλλησε», με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να κρίνεται στην δυνατότητα ν’ αντιμετωπίσει η ομάδα τα τεχνικά της προβλήματα στα επόμενα λεπτά, έως μια ώρα, ώστε να μπορεί να συμμετάσχει και στον αγώνα της Κυριακής, ο οποίος είναι πλέον λίγη ώρα μακριά!

Τελικά καταφέρνουν με υπεράνθρωπες προσπάθειες, να είναι έτοιμη η μοτοσυκλέτα λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση!

IMG_6415

Δίνεται η εκκίνηση, ο Ακης Τσώκος παλι από την πρώτη σειρά εκκίνησης (όπως ήταν αναμενόμενο λόγω της pole position) και με την ψυχή στο στόμα, να προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει την βροχή με ότι αυτό συνεπάγεται για την πρόσφυση, ενώ το θέμα του τεχνικού προβλήματος, είναι ένα ακόμα ανασταλτικό γεγονός στο άνοιγμα του γκαζιού και της πρόκρισης που χρειάζεται για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Το πέσιμο της καρό σημαίας βρίσκει τον Ακη Τσώκο στην 4η θέση , με αποτέλεσμα όλε οι ελπίδες για το πρωτάθλημα να πηγαίνουν στην 2η θέση για ακόμα μια χρονιά.

Σημασία έχει ότι έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια από τον Ακη Τσώκο και ολόκληρη την ομάδα της Tsokos Racing.

IMG_6414

Οι συντελεστές της ομάδας Tsokos Racing, μαζί με τον οδηγό τους Ακη Τσώκο, παρ’ όλο το τελικό αποτέλεσμα, θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους τους στήριξαν μέχρι τώρα στην αγωνιστική χρονιά που έκλεισε και ιδιαίτερα τον Νέο Χορηγό τους, που προστέθηκε σχεδόν στην μέση της σεζόν, την εταιρεία Liqui Moly λιπαντικά & πρόσθετα, όπου ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο, είναι η εταιρεία Σκαζίκης-Μαραγκός που συνεργάζεται την εταιρεία Βαλεντής-Ψυχογιός για την διάθεση των λιπαντικών μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα!

Οι χορηγοί της ομάδας είναι οι εξής: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, PERISTERAS ελαστικά, Liqui Moly λιπαντικά & πρόσθετα, CL Brakes, AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ, ERMAX, την e-novo.gr για την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας, αλλά και την superbmotos.com για τον σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας των εμφανίσεων και των paddock, επίσης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά για την μέχρι τώρα υποστήριξη τους, τον Γιάννη Μπούστα (teamboustas.net) τον Σπύρο Παραβατό (expopiece.gr), τον Ανδρέα Γεωργούλα (φυσικοθεραπευτή) και τον Πέτρο Παπαγιάννη (Race Tech). Καθώς επίσης τον χορηγό επικοινωνίας που τους στήριξε στην φετινή χρονιά, το περιοδικό BikerSpirit.

Έτοιμοι να συνεχίσουν για την επόμενη αγωνιστική σαιζόν εκ νέου την προσπάθειά τους, θέλουν να στείλουν και πάλι το μήνυμα τους, ότι είναι ένα άθλημα καθαρά ομαδικό, με πλήρως αθλητικό πνεύμα, καλούν όλο τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, να συμπαρασταθεί στον αγώνα οδηγών, μηχανικών και όσων συνεισφέρουν, να κρατηθεί το άθλημα ζωντανό, για να μπορέσει να προσφέρει και στους νεοεισερχόμενους, την δυνατότητα ν’ αγωνίζονται με ασφάλεια στις πίστες!

Related Posts