Τρεις σημαντικές βραβεύσεις για την Kymco για τη διαφημιστική της καμπάνια «Kymco: Test Ride It»

Με τρία στις αποσκευές της αποχαιρέτησε η το 2020, βραβεία που κέρδισε για τη διαφημιστική της καμπάνια «Kymco: ».

Πιο συγκεκριμένα, στα https://www.e-volutionawards.gr/, βραβεία που γιορτάζουν τα αριστεία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η καμπάνια της Kymco βραβεύτηκε με το στην κατηγορία Βest in Auto, Moto & Parts. Σίγουρα αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την εταιρεία καθώς η κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου και στελέχη που διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση.

Επίσης, στα IAB MiXX Awards 2020 https://iabmixxawards.gr/ που αποτελούν τον εορτασμό και την αναγνώριση των καλύτερων έργων της χρονιάς στο ελληνικό ψηφιακό οικοσύστημα, η καμπάνια της Kymco απέσπασε διπλή βράβευση, συγκεκριμένα το Bronze Award και το Βραβείο Μελών στην κατηγορία «Direct Response and Lead Generation»!

Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις τιμούν ιδιαίτερα την Kymco και την εταιρεία MotoTrend SA, επίσημο αντιπρόσωπο της Kymco στην Ελλάδα, αφού παρά τις δύσκολες συνθήκες, λόγω Covid-19, μέσα στις οποίες λανσαρίστηκε η καμπάνια, το κοινό την αγκάλιασε με αποτέλεσμα οι αρχικοί στόχοι που είχαν τεθεί να ξεπεραστούν κατά πολύ.

Ο CEO της , Διογένης Χιωτάκης, δήλωσε: «Οι συγκεκριμένες διακρίσεις δεν μας ικανοποιούν μόνο, αλλά μας δίνουν κίνητρο να συνεχίσουμε δυναμικά και με αισιοδοξία για την επόμενη χρονιά».

 

Related Posts