Το “Yellow Park Tavullia” του Valentino Rossi, θα ανοίξει σύντομα

Ο Rossi εξακολουθεί να βρίσκεται στις καλοκαιρινές διακοπές του στην Κροατία, , αλλά στην Tavullia δουλεύουν σκληρά με τις τελευταίες εργασίες να ολοκληρώνονται για να τεθεί σε λειτουργία το “Yellow Park Tavullia”, το νέο αξιοθέατο αφιερωμένο στην Ιστορία του Γιατρού.

Το “Yellow Park”, θα αποκλειστικά αφιερωμένο στον γιατρό. Ένα νέο αξιοθέατο για τους οπαδούς του πρωταθλητή από το Pesaro που θα βρίσκεται κοντά στα κεντρικά γραφεία του fan club του, το οποίο ενώνει τους οπαδούς του Rossi σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια

Στο Κίτρινο Πάρκο θα ξαναγράψουν τα μεγάλα επιτεύγματα στην πίστα και τις αμέτρητες επιτυχίες του Valentino Rossi, θριάμβους που τον έκαναν έναν από τους θρύλους της μοτοσικλέτας.

Το “Yellow Park” είχε προγραμματιστεί να ανοίξει το 2020 για να γιορτάσει την 25η επέτειο του επίσημου fan club, αλλά λόγω της πανδημίας και των συνακόλουθων περιορισμών που τέθηκαν μετατέθηκε για το 2021.

Η ανακοίνωση
Στα κοινωνικά μέσα του fan club εμφανίστηκε το εξής post: « Είμαστε σχεδόν εκεί, το Yellow Park Tavullia είναι σχεδόν έτοιμο! Θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία έναρξης πολύ σύντομα. Ανυπομονούμε να δούμε το #POPOLOGIALLO (το κίτρινο πλήθος) στο πιο κίτρινο πάρκο που υπάρχει!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται ότι το πάρκο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Αύγουστο, εν τω μεταξύ, τα επίσημα προϊόντα με το λογότυπο” Yellow Park “είναι ήδη προς πώληση στο ηλεκτρονικό κατάστημα του fan club.

Related Posts