Το Super Charged Kawasaki Z900RS στο επίκεντρο του Tokyo Motor Show

ΑΣτο φετινό Tokyo Motor Show, η Dοremi Collections, παρουσίασε τρεις custom Ζ μοτοσυκλέτες βασισμένες στο Z900RS.


Η μοτοσυκλέτα έχει κατασκευαστεί ως «φόρος τιμής» στο Z1-R TC, ένα \ Z1-R του 1977 που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία.


Το μέγεθος του ντεπόζιτου του Kawasaki Z900RS Mk II έχει μειωθεί, ώστε να κρυφτεί ο του υπερτροφοδότη. Η εισαγωγή αέρα είναι τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά του κινητήρα και η σέλα, ο σκελετός και τα όργανα έχουν αντικατασταθεί ώστε να θυμίζει το μοντέλο του 1977 ενώ έχει ζάντες Morris mag.


Η Doremi έχει κάνει έναν ολόκληρο κατάλογο με εξαρτήματα και ανταλλακτικά και για το Kawasaki Z900 ενώ η ​​εταιρία διαθέτει διάφορα αξεσουάρ που αποδίδουν φόρο τιμής στο αρχικό Kawasaki Z1, συμπεριλαμβανομένων πλευρικών πινακίδων, ουρά τύπου Z1, κλασσικό στρογγυλό φως με λάμπες LED,κ.α. Σύμφωνα με την εταιρεία, όλα αυτά τα αξεσουάρ είναι είτε υπό κατασκευή είτε μπορούν να τοποθετηθούν κατοπίν παραγγελίας. Όσο για το υπερφορτωμένο Z900RS, δεν ανακοινωθεί στοιχεία ισχύος, αλλά αναμένεται να ξεπεράσει σημαντικά την απόδοση απο το Kawasaki Z900RS, το οποίο έχει απόδοση 109 ίππους στις 8500 στροφές / λεπτό και μέγιστη ροπή 98,5 Nm στις 6500 σ.α.λ.

WordPress Gallery Extra

 

Σχετικά Άρθρα