Το Off Road Team στο Tuareg Rallye 2018 με δύο οδηγούς

Στις 3-10 Μαρτίου, οι αθλητές του Off Road Team (ΕΔΟ)  Δημήτρης -DOC- Αθανασουλόπουλος και Πολυτίμη Κυριακοπούλου θα λάβουν μέρος στο Tuareg Rallye που θα γίνει στο Μαρόκο!

Ο αγώνας αυτός είναι 7ήμερος, συνολικού μήκους 2500 χιλιομέτρων, που δοκιμάζει αντοχές αναβατών και μοτοσυκλετών στα σκληρά εδάφη του Άτλαντα αλλά και στους ατέλειωτους μαλακούς αμμόλοφους της Merzouga και των γύρω περιοχών που φημίζονται για την ομορφιά της ερήμου και τα μοναδικά πλάνα που μας θυμίζουν τις πραγματικές – αληθινές διαδρομές του Rally Paris – Dakar!

Ανάμεσα στους 180 αγωνιζόμενους, Doc και Τίμη συμμετέχουμε στην κατηγορία Pro (στην δυσκολότερη βαθμίδα) αλλά και στους… βετεράνους (άνω των 50 ετών αναβάτες) με σκοπό πρώτα από όλα να περάσουμε καλά στην μαγική αυτή περιοχή και να τερματίσουμε τον δύσκολο αυτό αγώνα, εκπροσωπώντας την χώρα μας ως πρεσβευτές του Serres Rally, του σημαντικότερου και μεγαλύτερου αγώνα Rally Raid που γίνεται στην Ελλάδα, αλλά και να συλλέξουμε εμπειρίες που κρατάνε μια ζωή!

Την προσπάθεια της Πολυτίμης που θα συμμετέχει με ένα Husqvarna FE 450 στηρίζουν οι KTM S.E.E, το ΚΤΜ Motion & Style, το Moto Market και η MOTOREX, η Enduro Greece, Hprint Harbilas, το Serres Rally, το Tyre Shop, τα DNA High Performance Filters, DANI suncare, Πολ Νικολάου Χωματουργικά, Superfast Ferries.

Ο DOC θα οδηγήσει ένα ΚΤΜ ECX 350 F με την υποστήριξη των Serres Rally, Michelin, Moto Market, MOTOREX, Airoh, ACERBIS, KTM S.E.E, Extra Products, DKRacing, Bafetis Workshop, Chalidias Electrics, Aurora Rally Equipment.

Σχετικά Άρθρα