Το νέο Honda RC213V του 2021 δοκίμασε ο Bradl στην Jerez – Φωτογραφίες

Ο Stefan πραγματοποίησε δοκιμές στην αυτήν την εβδομάδα με το νέο RC213V που έχει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το παλιότερο.

Ο Bradl δοκίμασε το νέο RC213V 2021 που θα οδηγήσουν οι Marc Márquez, Pol Espargaró , Álex Márquez και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα .

Ο Stefan Bradl o οδηγός δοκιμών της άρχισε να συλλέγει τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις καινοτομίες που οι τεχνικοί του ανάπτυξαν αυτό το χειμώνα για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της Ιαπωνικής μοτοσυκλέτας και να προσπαθήσουν να ξεχάσουν την άσχημη σεζόν του 2020, όπου για πρώτη φορά από το 1982, κανένας οδηγός της Honda δεν ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου στους 14 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη σεζόν, σπάζοντας έτσι το αρνητικό ρεκόρ δύο νικών το 1993, 2007 και 2008 και έδειξε ότι η “εξάρτηση από τον Marc Márquez” ήταν σημαντική.

Νέο , και εξάτμιση, σημαντικές βελτιώσεις στο RC213V

Παρά το γεγονός ότι οι κανονισμοί έχουν παγώσει μέχρι το 2022 για να ελαχιστοποιηθεί ο έντονος αντίκτυπος που προκλήθηκε από την κρίση του κοροναϊού, το HRC με επικεφαλής τον και τον Takeo Yokoyama, για αρκετούς μήνες, επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη ορισμένων περιοχών της Ιαπωνικής μοτοσυκλέτας για να αποκτήσει ισχύ και κορυφαία ταχύτητα στις ευθείες και να τελειοποιήσει την συμπεριφορά της με το πίσω ελαστικό στις στροφές.

Υπό αυτήν την έννοια, στις δύο ημέρες των δοκιμών στην Jerez, ο Bradl ολοκλήρωσε τις πρώτες δοκιμές, παρόλο που ήταν σε δύσκολες συνθήκες αφού και τις δυο μέρες ο καιρός δεν άφησε τους οδηγούς να κάνουν το καλύτερο τους!

Οι πιο ορατές βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν ήταν ένα νέο πλαίσιοένα νέο ψαλίδι και πίσω φτερό από ανθρακονήματα μεγαλύτερο από την προηγούμενη έκδοση, μια νέα δαγκάνα πίσω φρένων και μια νέα, πιο έντονη και λεπτή εξάτμιση, η οποία προεξέχει ακόμη και κάτω από την ουρά στο κεντρικό τμήμα της.

Συνολικά, ο Bradl έκανε 216 χιλιόμετρα σε μικρές διαδρομές με πέντε και δέκα γύρους και με την έκδοση 2020 και 2021 του RC213V.

Η επόμενη δοκιμή θα συνεχιστεί στις 25-26-27 Ιανουαρίου και στις 11 Ιανουαρίου- 12 Φεβρουαρίου στη Jerez σε δύο ιδιωτικές δοκιμές πριν πάει η μοτοσυκλέτα στο Losail (Κατάρ).

Related Posts