Το νέο Honda Forza 750 Scooter επιβεβαιώθηκε με νέο Video Teaser

Με το δεύτερο Video Teaser που  κυκλοφόρησε, επιβεβαιώνεται ότι έρχεται το νέο Forza 750 και αποκαλύπτει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Η Honda κυκλοφόρησε το πρώτο teaser “νέο Forza” στις αρχές Σεπτεμβρίου με την υπόσχεση το “μεγάλωμα της οικογένειας”. Αυτό ακούγεται σαν η Honda να προσθέσει ένα νέο μοντέλο στη σειρά Forza αντί να ενημερώσει ένα υπάρχον μοντέλο.

Το τελευταίο teaser επιβεβαιώνει τώρα ότι η Honda, στην πραγματικότητα, θα εισαγάγει ένα maxi-scooter, το Forza 750 – το μεγάλο “750” στην αρχή του βίντεο το καθιστά προφανές.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να αντικαταστήσει το τρέχον 750αρι  σκούτερ της Honda, το Integra.

Το βίντεο επισημαίνει επίσης τις δυνατότητες του νέου μοντέλου που θα περιλαμβάνουν ένα κουμπί έναρξης, έγχρωμη οθόνη TFT, λειτουργίες οδήγησης και φωτισμό LED.

Αν και το κλιπ δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με έναν πιθανό νέο κινητήρα (τουλάχιστον όχι ακόμη), λαμβάνοντας υπόψη ότι τα 750αρια της Honda όπως το Integra και το X-ADV, δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για να πληρούν τα πρότυπα Euro 5, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το νέο Forza θα έχει έναν ανανεωμένο κινητήρα.

Με την ημερομηνία επίσημης παρουσίασης-κυκλοφορίας που έχει οριστεί για τις 14 Οκτωβρίου, πιθανότατα θα δούμε περισσότερα teaser τις επόμενες εβδομάδες.

Video Teaser 2

Video Teaser 1

Related Posts