Το Νέο Honda CBR600RR του 2021 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Αυγούστου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – VIDEO

Θα παρουσιαστεί στις 21 Αυγούστου, τουλάχιστον επίσημα, γιατί ανεπίσημα, ήδη ήταν γνωστό περισσότερο ή λιγότερο. Ένα teaser που μας έδωσε τον Ιούλιο είχε αποκαλύψει τις κύριες γραμμές και εδώ είναι τώρα μερικές φωτογραφίες .

Από την Ιαπωνία φτάνουν λοιπόν τα κλισέ που μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. Θα είναι ανανεωμένο και θα εξοπλιστεί, όπως έχει προγραμματιστεί, με αεροδυναμικά πτερύγια . Πέρα από τα αεροδυναμικά εξαρτήματα, το “νέο” έγχρωμο TFT όργανο ξεχωρίζει αμέσως ακόμα κι αν είναι ήδη γνωστό με τη μεγάλη αδελφή των 1000 cc.

Το πολύ-ρυθμιζόμενο πιρούνι Showa είναι εκεί. Αν και ανανεώθηκε, η γενική εμφάνιση θυμίζει πολύ το παλιό CBR600RR, αν και το μπροστινό μέρος είναι παρόμοιο με αυτό του CBR1000RR-R , ενώ υπάρχει μια εντελώς νέα εξάτμιση.

Δεν γνωρίζουμε, τουλάχιστον προς το παρόν, τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, τα επίσημα δεδομένα θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ακόμα κι αν μπορούμε να «μαντέψουμε» κάποια πράγματα. Τα μπλοκ στο τιμόνι και, γενικά, τα νέα όργανα, για παράδειγμα, υποδηλώνουν την παρουσία διάφορων ρυθμίσεων του μοτέρ, όπως ισχύς (P, ισχύς), έλεγχος πρόσφυσης (T), φρένο κινητήρα (EB, φρένο κινητήρα) και anti-wheelie (W, wheelie). Ηλεκτρονικά απαραίτητα για τον τετρακύλινδρο, 4-χρονο DOHC υδρόψυκτο μοτέρ των 599 cc.

Σε αυτό το σημείο, για να μάθουμε τις λεπτομέρειες που εξακολουθούν να είναι «κρυμμένες», πρέπει απλώς να περιμένετε έως τις 21 Αυγούστου …

Μείνετε συντονισμένοι…………………..

VIDEO

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα