Το νέο αυτοκίνητο του Jorge Lorenzo είναι μια αποκλειστική περιορισμένη έκδοση Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster

Ο Jorge Lorenzo συνεχίζει να αυξάνει την εντυπωσιακή του συλλογή αυτοκινήτων, σε αυτήν την περίπτωση με ένα σούπερ αποκλειστικό Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster , ένα σπορ αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο επιλεγμένοι τυχεροί.

Ο Lorenzo κατάφερε να πάρει το δικό του, επειδή οι 63 μονάδες που θα κατασκευαστούν από αυτό αποκλειστικό Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster , είχαν ήδη πωληθεί ακόμη και πριν παρουσιαστεί δημόσια.

Η Lamborghini δεν έχει κυκλοφορήσει την τιμή της, αλλά αν θεωρήσουμε ότι το Aventador SVJ Roadster κόστιζε 525.000 ευρώ και ότι το SVJ 63 Roadster είναι μια περιορισμένη και εξατομικευμένη έκδοση … ο λογαριασμός, τουλάχιστον, θα ξεκινήσει με 7 …

Το νέο σπορ αυτοκίνητο του Jorge Lorenzo έχει ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 770 ίππων και είναι ικανό να ξεπεράσει τα 350 km / h. Ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, Stefano Domenicali , και ο εμπορικός διευθυντής της Lamborghini, Giovanni Perosino, συνόδευσαν τον Lorenzo στην επίσκεψή του στο ιταλικό εργοστάσιο. Και οι δύο τον ρώτησαν για την πιθανότητα να αγωνιστεί ξανά … και ο πρωταθλητής τους απάντησε αξιολογώντας τις επιλογές (το εργοστάσιο Ducati βρίσκεται πολύ κοντά στο εργοστάσιο Lamborghini, μόλις λίγα χιλιόμετρα …).

Η Lamborghini του Lorenzo είναι ο αριθμός «0». Ακριβώς αυτό που χρησιμοποιήθηκε για την έκθεση αυτοκινήτου στο Monterey πέρυσι.

«Είμαι Σούπερ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων που μου μπόρεσα να έχω αυτό το απίστευτο και αποκλειστικό αυτοκίνητο όνειρο.»

«Ανυπομονώ να τον οδηγήσω στους δρόμους του Λουγκάνο. Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική μεταχείριση που είχα σήμερα.» , έγραψε ο Lorenzo στο Instagram ευχαριστώντας την Sant’Agata .

Το νέο «Lambo» του Lorenzo είναι βαμμένο σε ματ γκρι με πορτοκαλί αποχρώσεις. Περιλαμβάνει μέρη από ανθρακονήματα που φαίνονται στο εξωτερικό και τροχούς τιτανίου επίσης σε ματ. Η εσωτερική ταπετσαρία είναι στην Αλκαντάρα με δύο τύπους γκρι και πορτοκαλί, για να ταιριάζει με το εξωτερικό, και περιλαμβάνει επίσης στοιχεία άνθρακα.

Ο Lorenzo είναι ένας μεγάλος συλλέκτης σούπερ αυτοκινήτων. Πριν από λίγες εβδομάδες, εντοπίστηκε με ένα εκπληκτικό Pagani Huayra Roadster , αλλά στην συλλογή του περιλαμβάνονται επίσης ένα Porsche 911 GT3 RS και ένα αποκλειστικό LaFerrari .

View this post on Instagram

00 of 63 🔥

A post shared by JORGE LORENZO (@jorgelorenzo99) on

Φτώχεια καταραμένη ….. 🙂

 

Σχετικά Άρθρα