Το Μουσείο της Ducati ανοίγει ξανά και επαναλαμβάνει τις εκδρομές στο εργοστάσιο

Η Ducati συνεχίζει την πορεία της σταδιακής επανέναρξης στο κοινό. Στην πραγματικότητα, από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, το Μουσείο Ducati θα ανοίξει ξανά τις καθημερινές και ξεναγήσεις θα ξαναρχίσουν μέσα στο εργοστάσιο παραγωγής Borgo Panigale.

Ένα νέο χαρακτηριστικό μέσα στη γκαλερί του Μουσείου Ducati αντιπροσωπεύεται από την παρουσία του Panigale V4 R κατασκευασμένο από τούβλα LEGO ® Technic ™ σε κλίμακα 1: 1. Θα είναι δυνατό να δείτε αυτό το μοναδικό μοντέλο, μαζί με τις μοτοσυκλέτες που έχουν γράψει την ιστορία της Ducati, κάθε μέρα της εβδομάδας (εκτός από την Τετάρτη, ημέρα κλεισίματος) από τις 9.15 έως τις 16.00.

Ducati Panigale V4 R κατασκευασμένο από τούβλα LEGO ® Technic ™ σε κλίμακα 1: 1

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων, η πρόσβαση στη δομή θα πραγματοποιείται μόνο κατόπιν κράτησης, για χρονικά διαστήματα με περιορισμένο αριθμό επισκεπτών. Θα είναι επίσης υποχρεωτικό να φοράτε χειρουργική μάσκα και να σέβεστε την απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον 1 μέτρου για τη διάρκεια της διαμονής.

Ξεκινώντας από τις 5 Οκτωβρίου, οι πολυαναμενόμενες ξεναγήσεις στο Ducati Factory θα επαναληφθούν, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να περπατήσουν και να παρατηρήσουν τι συμβαίνει στις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου όπου σχηματίζεται το “Rosse” του Borgo Panigale. Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση, η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο κατόπιν κράτησης και σε περιορισμένο αριθμό. Οι εργοστασιακές εκδρομές θα διοργανωθούν από Δευτέρα έως Παρασκευή (Τετάρτη ημέρα κλεισίματος) με τρεις επισκέψεις το πρωί στις 9.30 – 10.00 – 10.30 και τρεις το απόγευμα στις 14.00 – 14.15 – 14.30

Η τιμή του εισιτηρίου μόνο για είσοδο στο Μουσείο θα είναι 17 €, ενώ το συνδυασμένο εισιτήριο με είσοδο στο μουσείο και εργοστασιακή περιήγηση είναι 32 € και περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μουσείο ανεξάρτητα με την υποστήριξη της ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής και ξενάγησης του εργοστάσιο διάρκειας περίπου 60 λεπτών.

Επιπλέον, από τις 15 Οκτωβρίου, ως μέρος της επέκτασης της ψηφιακής προσφοράς του Borgo Panigale Experience, θα είναι επίσης δυνατό να ανακαλύψετε τα μυστικά του Μουσείου Ducati εξ αποστάσεως χάρη στη νέα ψηφιακή εμπειρία “Ducati Museum Online Journey”. Αυτό θα είναι πραγματικές ξεναγήσεις στο Μουσείο Ducati στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση από υπολογιστή, smartphone ή tablet, συνοδευόμενα ουσιαστικά από τους ειδικούς οδηγούς του Μουσείου. Υπάρχουν 4 εκδρομές την εβδομάδα στις ακόλουθες ώρες: Τρίτη 5.00 μ.μ., Σάββατο 9.00 π.μ., στα Αγγλικά. Πέμπτη και Κυριακή 5.00 μ.μ. στα Ιταλικά. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να κάνουν κράτηση για ξεναγήσεις απευθείας στην πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων του Μουσείου επιλέγοντας την ημερομηνία, τη γλώσσα και την ώρα, και στη συνέχεια θα λάβουν έναν κωδικό και έναν σύνδεσμο για πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Αυτή η νέα ψηφιακή εμπειρία, διάρκειας περίπου 45 λεπτών, απευθύνεται σε όλους τους οπαδούς της ιστορίας της αυτοκινητοβιομηχανίας που, περιμένοντας να θαυμάσουν τις μοτοσικλέτες που εκτίθενται στο Μουσείο Ducati, επιθυμούν ακόμα να ζήσουν μια εμπειρία Ducati και να μάθουν περισσότερα για το ιστορία της εταιρείας μοτοσικλετών με έδρα την Μπολόνια. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, οι χρήστες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τον οδηγό μέσω του συστήματος Q&A της πλατφόρμας.

Το κόστος του διαδικτυακού ταξιδιού του Μουσείου Ducati είναι 10 €. Όλοι όσοι αγοράσουν την ψηφιακή περιοδεία κατά τη διάρκεια του 2020 θα λάβουν έκπτωση 10 € στην αγορά του καταλόγου Μουσείου Ducati, τον οποίο μπορούν να αγοράσουν στο Borgo Panigale στο επίσημο κατάστημα Μια μοναδική ευκαιρία για να ολοκληρώσετε τη γνώση της συναρπαστικής ιστορίας της μάρκας.

Related Posts