Το MotoGP ξεκινά την Κυριακή 29 Μαρτίου στο Mugello με έναν εικονικό αγώνα on line Virtual Race

Την Κυριακή το MotoGP θα πραγματοποιήσει το πρώτο εικονικό Grand Prix στην πίστα του Mugello, με τον Valentino Rossi, Marquez και άλλοι μεγάλοι πρωταθλητές να αγωνίζονται μεταξύ τους στο  γνωστό videogame!

Το MotoGP και πάλι στο προσκήνιο την Κυριακή. Όχι (ακόμη) με τους πραγματικούς αγώνες, που σήμερα είναι παγωμένοι από την πανδημία του κορωνοϊού , αλλά με μια εικονική πρόκληση που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς.

Τα μεγαλύτερα αστέρια της πρώτης μεγάλης κατηγορίας θα αγωνιστούν στο πρώτο ψηφιακό Grand Prix στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος .

10 αναβάτες θα συμμετέχουν, μεταξύ τους , ο Marc Marquez , ο Maverick Vinales , ο Fabio Quartararo , ο Alex Rins και πολλοί άλλοι θα αγωνιστούν αφού επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στον αγώνα που διοργανώνει η Dorna για αυτή την Κυριακή 29 Μαρτίου στο επίσημο video game MotoGP στην πίστα  του Mugello. Ωστόσο, ο Valentino Rossi δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή στο Mugello.

Το ραντεβού είναι από τις 4 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) με πέντε λεπτά προκριματικών και ακολουθεί ο αγώνας των έξι γύρων, ο οποίος θα μεταδοθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του MotoGP, esport.motogp.com και σε επιλεγμένους τηλεοπτικούς οργανισμούς καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων όπως το YouTube μέσω των καναλιών eSport MotoGP ™ και MotoGP ™), το MotoGP ™ eSport Twitter, το Instagram και το Facebook (μέσω των σελίδων eSport MotoGP ™ και MotoGP ™).

«Για πολλούς οπαδούς, το MotoGP είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα», λέει το επίσημο δελτίο τύπου με το οποίο η Dorna ανακοίνωσε αυτή την πρωτοβουλία. «αλλά είναι ένα πάθος και μπορεί να περάσει ακόμα καιρός μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες και αυτό είναι πολύ δύσκολο για κάθε οπαδό.»

«Αλλά με τη συνεχιζόμενη πανδημία του κορωνοϊού, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερες από τις απλές απώλειες στον αθλητισμό ή την ψυχαγωγία. Και γι ‘αυτό το MotoGP προσπαθεί να δώσει στους οπαδούς μια μικρή “ηλιοφάνεια” σε μια δύσκολη καθημερινή ζωή, με ένα Virtual Race (εικονικό αγώνα).»

Μένουμε σπίτι και συντονισμένοι ………….

Σχετικά Άρθρα