Το «έξυπνο» ελαστικό του μέλλοντος από τη Goodyear – 3D Video

Ο Αμερικανικός γίγαντας ελαστικών Goodyear παρουσίασε το όραμά του για τα ελαστικά του μέλλοντος.

Είναι ένα σφαιρικό ελαστικό και περιέχει πολλαπλούς αισθητήρες που συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον, οδοστρώματος και την κυκλοφορία, και μπορεί να επικοινωνεί με άλλα οχήματα για τη βελτιστοποίηση της κίνησης.

Στο περίπτερο της Goodyear στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, παρουσίασε αυτό το πρωτότυπο 3D βίντεο και παρόλο που είναι απλά ένα animation που δείχνει ένα μελλοντικό περιβάλλον, και τεχνολογία, είναι πραγματικά ενδιαφέρον οι ιδέες του!

Ένα όχημα αυτοκίνητο / μοτοσικλέτα, από ηλεκτρομαγνήτες, με αισθητήρες που προσφέρουν  συνεχώς πληροφορίες για μάθηση μέσα από ένα σύνθετο αλγόριθμο, τη μέτρηση της θερμοκρασίας της ασφάλτου, οι συνθήκες στον δρόμο,  ή παρακολούθηση της φθοράς της επιφάνειας, και το σούπερ-ελαστικό πολυμερές, που προσφέρει ευελιξία και επιτρέπει να συρρικνωθεί ή να επεκταθεί με αποτέλεσμα να είναι  αυτό-επισκευαζόμενο, επιτρέπουν στα ελαστικά να ποικίλλουν σε διαφορετικές επιφάνειες.

Τελικά, το σφαιρικό σχήμα, η αφθονία των αισθητήρων και η απεριόριστη χωρίς κανένα περιορισμό κίνηση, που διευκολύνει κάθε είδους ελιγμών, είναι ένας στόχος για το μέλλον!

Related Posts