Τι μας ετοιμάζει η Kawasaki?

Πολύ ενδιαφέροντα σχέδια ευρεσιτεχνίας κατέθεσε η προς κατοχύρωση, που απεικονίζουν μια εξαιρετικά παράξενη  μορφή μοτοσυκλέτας.Kwak-with-Wings-03

Τις εντυπώσεις τραβά το “ραμφοειδές”, πραγματικά περίεργο μπροστινό φέρινγκ, όπως επίσης οι πλαϊνές αεροδυναμικές πτέρυγες να παρέχουν αεροδυναμική πίεση στο μπροστινό μέρος.

Βλέποντας το σχέδιο με το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας μπορούμε να πούμε ότι βλέπουμε κάτι πάρα πολύ κοντά στο .

Untitled-1

Στο πλάι όμως τα πράγματα αλλάζουν. Τα σχέδια δείχνουν πως η νέα μοτοσυκλέτα που σκοπεύει να βάλει σε γραμμή παραγωγής η Ιαπωνική μάρκα, δεν έχει clip-ons αλλά κανονικό ενιαίο τιμόνι.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα κρίνοντας από την όρθια θέση οδήγησης λόγο του τιμονιού, όμως η θέση του συνεπιβάτη δεν φαίνεται και τόσο άνετη για μια μοτοσυκλέτα όσο και sport να είναι ο χαρακτήρας της.

Επίσης στο σχέδιο με την πλαϊνή όψη δεν γίνετε σαφές εάν πρόκειται να έχει full fairing η μόνο μπροστινό. Στο παρακάτω σχεδιάγραμμα με το πλαϊνό πτερύγιο βλέπουμε πίσω από αυτό τον κινητήρα να είναι γυμνός.

Kwak-with-Wings-04

Όλα αυτά μας θυμίζουν μια προσπαθεί δημιουργίας μιας πιο άνετης sport μοτοσυκλέτας και μιας πιο άγριας παιχνιδιάρας sport touring. Μιας κατηγορίας δηλαδή ανάμεσα στο ταξιδιάρικο sport touring και το μάχιμο sport της κυριακάτικης βόλτας που το είδαμε πριν λίγους μήνες από την ΚΤΜ με την κυκλοφορία του Super Duke 1290 GT.

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη ανυπομονησία περισσότερες πληροφορίες με τα σχέδια της Kawasaki

Kwak-with-Wings-06Kwak-with-Wings-01 Kwak-with-Wings-02

Related Posts