Ευχαριστήρια – Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Jorge Lorenzo στην Yamaha

Ο Jorge Lorenzo δημοσίευσε μια αποχαιρετιστήρια – ευχαριστήρια επιστολή στην Yamaha, αφού από την επόμενη χρονιά θα είναι οδηγός της Ducati.

thanksyamaha7

Έχω οδηγήσει για την Yamaha για 9 σεζόν, αλλά την Κυριακή θα είναι η τελευταία μέρα που θα οδηγήσω την M1. Θα είναι ένα πραγματικά περίεργη αίσθηση. Έχω περάσει το ένα τρίτο της ζωής μου εδώ. Έχουμε ζήσει πάνω από 150 αγώνες, πετύχαμε 43 νίκες και 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Έχουμε πέσει πολλές φορές, αλλά πάντα σηκωθήκαμε μαζί και συνεχίσαμε τα καταπληκτικά κατορθώματα (συμπεριλαμβανομένων μερικών που έχουν παγωμένο αίμα …). Αυτά τα 9 χρόνια στην Yamaha θα είναι ένα μέρος του εαυτού μου για πάντα. Ανεπανάληπτα. Αξέχαστα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Yamaha και ιδιαίτερα εσένα, Lin Jarvis, που μου έδωσες την ευκαιρία να μπω στην ομάδα, όταν ήμουν μόλις 19 χρονών και δεν είχα καν πάρει το πρώτο μου Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 250cc, το 2006.

Θα ήθελα, επίσης, επισημάνω την εκτίμηση, την αγάπη και την προσπάθεια των μηχανικών μου, τόσο αυτούς που ήταν εκεί από την πρώτη μέρα, αλλά και εκείνοι που ήρθαν αργότερα, όπως και οι Ιάπωνες μηχανικοί που πάντα μου έδιναν μια νικήτρια μοτοσυκλέτα. Τίποτα δεν θα ήταν δυνατό  χωρίς εσάς. Σας ευχαριστώ όλους!

Φεύγω από την Yamaha με το κεφάλι μου ψηλά και ήσυχη την συνείδηση μου, αφού έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό, από το πρώτο μου αγώνα το 2008. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για όλα όσα έχω βιώσει εδώ, τα όποια με έκαναν να γίνω καλύτερος αναβάτης και καλύτερος άνθρωπος.

Από το επόμενο χρόνο στο εξής, θα πρέπει να αντιμετωπίζω νέες προκλήσεις, αλλά έχουμε ακόμα ένα τελευταίο στόχο στη Yamaha: να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Αυτό θα ήταν ένα πολύ όμορφο δώρο για εκείνους που πίστεψαν σε μένα.

Θα σας δω στην πίστα!

Jorge Lorenzo Guerrero

Σχετικά Άρθρα