Θα ξεκινήσει η αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών…

Η τύχη της αναβάθμισης της πίστας των Σερρών είναι σε μια πορεία γεμάτη εμπόδια τον τελευταίο χρόνο, αφού πριν ένα χρόνο έγινε η  αναδοχή για το έργο εκσυγχρονισμού της, προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, στην συνέχεια ήρθε η απόρριψη του έργου Εκσυγχρονισμού της πίστας από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Μια σημερινή αόριστη ανάρτηση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, δείχνει πως κάτι μάλλον ξεκινά και πάλι προς το καλό της πίστας των Σερρών

Η ανάρτηση του Δήμαρχου αναφέρει: «Τα καλύτερα για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών έρχονται! Σύντομα τα ευχάριστα…»

Επίσης υπάρχει άλλη μια ανάρτηση του Ιωάννη Χατζόπουλου, Ειδικού Συμβούλου του Υπουργού Υποδομών στην οποία αναφέρει:

«Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών που χαρακτηρίζεται καινοτόμο αναπτυξιακό έργο. Τα πολλαπλά οφέλη από την αρχή της λειτουργίας της πίστας, συνέβαλαν στην οικονομική αναβάθμιση του νομού με τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου καταναλωτικού κοινού και την ταυτόχρονη προσέλκυση ειδικής μορφής εσωτερικού και εξωτερικού τουρισμού.

Το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών αποτελεί μάλιστα τη μοναδική πίστα στη χώρα, αλλά και στη Βαλκανική, η οποία πληροί τις κατασκευαστικές προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας για διεξαγωγή αγώνων κατηγορίας Μοτοσικλέτας και Αυτοκινήτου μέχρι του επιπέδου Φόρμουλα 3000.

Συνεχίζεται …….»

Όλα δείχνουν πως κάτι γίνεται προς θετική πλευρά , περιμένουμε να μάθουμε νεότερα

Μείνετε συντονισμένοι………….

Δείτε σχετικά άρθρα για το θέμα 

Related Posts