Θα επιστρέψει ο Jorge Lorenzo στην Ducati;

Την παραμονή του Αυστριακού Grand Prix, για το ενδέκατο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019, το Sky Sports έριξε την «βόμβα», ότι ο Jorge θα μπορούσε να αφήσει Honda στο τέλος της σεζόν και να επιστρέψει στην .

Σύμφωνα με το δορυφορικό κανάλι, ο εκπρόσωπος του Lorenzo συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ducati το βράδυ μετά το Grand Prix στο Μπρνο για να συζητήσουν μια πιθανή επιστροφή στην κόκκινη ομάδα. Για τον #99, η επίσημη ομάδα θα πρέπει να αποκλειστεί, δεδομένου ότι η σύμβαση του Andrea Dovizioso είναι μέχρι το 2020, όπως και του Danilo Petrucci , και επομένως ο μόνος δρόμος θα είναι στην ομάδα της Pramac Ducati στη θέση του Jack Miller.

Είναι πολύ εντυπωσιακό όλο αυτό, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει ο Jorge Lorenzo. Μια τέτοια απόφαση θα έχει πολύ σημαντικές συνέπειες. Πρώτα απ ‘όλα για τον Jack Miller. Ο Αυστραλός αναβάτης είναι σήμερα χωρίς σύμβαση και μπορεί ξαφνικά να βρεθεί χωρίς σέλα και λαμβάνοντας υπόψη την καλή σεζόν που εχει έως τώρα θα είναι μια πραγματική αδικία.

Η ομάδα της Pramac σίγουρα θα θέλει έναν 5 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, και με την Ducati να υποστηρίζει, θα είναι μια μεγάλη δαπάνη για την ομάδα. Εκτός από τα χρήματα υπάρχει και το ερώτημα «στρατηγικής». Η  Honda, παρά τα άσχημα αποτελέσματα του Lorenzo, θα του επιτρέψει να επιστρέψετε στην σέλα της μοτοσικλέτας με την οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι ανταγωνιστικός; Θα ήταν ένα δραματικό αυτογκόλ, αλλά το ίδιο ισχύει και για την Ducati.

Αν φέρει πίσω τον Ισπανό στην Ducati από την πίσω πόρτα, θα ήταν μια κραυγαλέα παραδοχή της διαχειριστικής ανικανότητας της. Για να μην αναφέρουμε ότι αν μπορέσει να κερδίσει με μια δορυφορική μηχανή και ομάδα, θα ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για ολόκληρη την κόκκινη ομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι……………………..

Related Posts