Τελειώνει η αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών – Φωτογραφίες

Η αναβάθμισης της πίστας των Σερρών ήταν μια πορεία γεμάτη εμπόδια, αφού μετά την αναδοχή για το έργο εκσυγχρονισμού της, προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, στην συνέχεια ήρθε η απόρριψη του έργου Εκσυγχρονισμού της πίστας από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Έτσι μετά την τελική έγκριση που κατάφερε ο Δήμος να πάρει, μετά τον διπλό αγώνα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ταχύτητας και του Βαλκανικού πρωταθλήματος ξεκίνησε η αναβάθμιση της πίστας.

Η αρχή έγινε στα μέσα του Ιουλίου με την άσφαλτο στα pit lane. Στη συνέχεια ένα κομμάτι πήγε στο χημείο με σκοπό η ασφαλτόστρωση της υπόλοιπης πίστας να έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Η ασφαλτόστρωση συνεχίστηκε και υπολογίζεται πως θα έχει τελειώσει τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της πίστας, από αυτό που έχουν δει έως τώρα δεν υπάρχει ούτε δείγμα «ραφής» στο καινούριο οδόστρωμα.

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το αποτέλεσμα και ελπίζουμε αυτή την φορά να μην μπει σε νέες περιπέτειες η πίστα των Σερρών (το μοναδικό στολίδι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα)!

Το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών αποτελεί τη μοναδική πίστα στη χώρα, αλλά και στη Βαλκανική, η οποία πληροί τις κατασκευαστικές προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας για διεξαγωγή αγώνων κατηγορίας Μοτοσικλέτας και Αυτοκινήτου μέχρι του επιπέδου Φόρμουλα 3000.