Τα μοντέλα της ARCH Motorcycle στην EICMA 2017

Σήμερα στην EICMA ο Keanu Reeves και ο Gard Hollinger παρούσιασαν τα 3 μοντέλα της ARCH Motorcycle.

KRGT-1

Το πρώτο μοντέλο της ARCH Μοτοσικλέτας, το KRGT-1, παίρνει πλήθος ενημερώσεων για το έτος μοντέλου 2018. Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται με τη μορφή εργονομικών βελτιώσεων και τροποποιήσεων στο στα περιφερειακά.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν την αναπροσαρμοσμένη εμπρός ανάρτηση, με τη το πιρούνι απο τη σειράς Öhlins FRGT, και πίσω ανάρτηση απο την ΄ίδια την ARCH. Έχει καινούργια φρένα ISR με προαιρετικό ABS και είναι Euro4 συμβατό

Στο κέντρο του ARCH KRGT-1 παραμένει ένας 124ci (2.032cc) αερόψυκτος v-twin κινητήρας, ο οποίος κρατιέται απο ένα ατσάλινο πλαίσιο με υποπλαίσιο αλουμινίου. Οι ζάντες είναι πέντε ακτίνων είναι απο carbon από τη BST. 

ARCH 1S

To ARCH 1S είναι η πρώτη μοτοσικλέτα της ARCH της με μονόμπρατσο ψαλίδι και έρχεται ως εξέλιξη του αδελφού της KRGT-1.


Αυτό το μοντέλο είναι πιο αθλητικο που επηρεάζεται από μια πιο επιθετική θέση οδήγησης διατηρώντας παράλληλα τη διαμόρφωση του Cruiser Performance.

Έχει και αυτό έναν 124ci (2.032cc) αερόψυκτος v-twin κινητήρα και ντεπόζιτο απο αλουμίνιο και carbon. Οι ζάντες του είναι και αυτές απο carbon. Έχει προαιρετικό ABS και είναι Euro4 συμβατό.

ARCH METHOD 143

Η έμπνευση και η μηχανολογική τέχνης είναι το θεμέλιο αυτής της μοτοσικλέτας ARCH. Είναι το πρώτο concept παραγωγής της εταιρίας.

Διαθέτοντας ένα πλαίσιο Mono-Cell Carbon Fiber, αυτό το προοδευτικά σχεδιασμένο μηχάνημα θα περιορίζεται σε 23 συλλεκτικά κομμάτια. Η φιλοσοφία σχεδιασμού και η κομψή δεξιοτεχνία της μοτοσυκλέτας περιλαμβάνουν δέρμα, carbon και αλουμίνιο με μηχανική κατεργασία CNC. Ο κινητήρας του είναι 2,343cc και έχει μονόμπρατσο ψαλίδι αλουμινίου με επικάλυψη carbon και έχει σχεδιαστεί με την βοήθεια της Suter. Οι εξατμίσεις είναι απο τιτάνιο και είναι εμπνευσμένες απο τα MotoGP.

 

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Biker Spirit , αφού θα είμαστε εκεί στην EICMA 2017, και θα σας ενημερώνουμε ζωντανά από το Μιλάνο με το μοναδικό τρόπο που κάνει τα τελευταία χρόνια για όλα τα νέα μοντέλα του 2018

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Related Posts