Συνέδριο Συνεργατών Honda Moto 2015 και παρουσίαση νέου Supra-X 125 Helmin

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο συνέδριο Συνεργατών Honda Moto 2015 της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σημείο της Αθήνας το Σάββατο 25 Απριλίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνέδρους να επισκεφθούν και το 4ο Scooter Moto Festival στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Συνέδριο Συνεργατών Honda moto(2)

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συνεργάτες Honda Moto είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για μια σειρά από ενδιαφέροντα θέματα που αφορούσαν στα νέα μοντέλα της Honda για το 2015, στην αγορά του 2014 και την πορεία της στο 1ο τρίμηνο του 2015, για την εμπορική και επικοινωνιακή πολιτική της εταιρείας, για την στρατηγική After Sales και τέλος για ασφαλιστικά και χρηματοδοτικά προγράμματα.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, κος Αλέξανδρος Δ. Σαρακάκης δήλωσε: «… είμαστε πολύ χαρούμενοι και τυχεροί καθώς εκπροσωπούμε στη χώρα μας για περισσότερα από 50 χρόνια την Νο1 εταιρεία μοτοσυκλέτας παγκοσμίως. Η Honda παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά των 2-τροχών καθώς διαθέτει μία μεγάλη σειρά μοντέλων σε κάθε κατηγορία, τα οποία χαρακτηρίζονται από τεχνολογική υπεροχή, καινοτομίες και αξιοπιστία. Το 2015 έχουμε τη χαρά να διαθέτουμε στη φαρέτρα μας δύο νέες μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες, την Crossrunner και την ανανεωμένη Crosstourer ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της παρουσίας της μοτοσυκλέτας που θα αντικαταστήσει την θρυλική Africa Twin, στο τέλος του έτους. Ταυτόχρονα θα έχουμε στα χέρια μας στις αρχές του καλοκαιριού άλλο ένα σημαντικό μοντέλο, το νέο Supra-X 125 Helmin, το διάδοχο του Innova, ενός μοντέλου που έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 40.000 πωλήσεις από το 2003 μέχρι σήμερα στη χώρα μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι τόσο η ύπαρξη όλων των μοντέλων που έχουμε στη διάθεση μας όσο και ο επαγγελματισμός που διακρίνει τους συνεργάτες του δικτύου Honda Moto θα μας δώσουν τα εχέγγυα προκειμένου να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της επιλογής των Ελλήνων αναβατών.»

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου το δίκτυο των Επίσημων Συνεργατών Honda Moto είχε τη δυνατότητα να δει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον αντικαταστάτη του δημοφιλούς Innova, το νέο Honda Supra-X 125 Helmin.

Συνέδριο Συνεργατών Honda moto(1)

To νέο Supra-X 125 Helmin που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στην Ινδονησία P.T. Astra Honda Motor, είναι ένα σύγχρονο cub (παπί) με χαμηλό κόστος συντήρησης, εφοδιασμένο με αερόψυκτο 2-Βάλβιδο κινητήρα 124,8 cc ο οποίος αποδίδει 9,25 PS/7,500 rpm και διαθέτει μεγάλο ρεζερβουάρ 5,6lt για μεγάλη αυτονομία. Είναι εφοδιασμένο με υδραυλικά δισκόφρενα στον εμπρός και στον πίσω τροχό με δαγκάνα ενός εμβόλου NISSIN

και με σύστημα ανάρτησης με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω.

Κάτω από τη σέλα των επιβατών υπάρχει μεγάλος χώρος αποσκευών 19,5lt που προσφέρει τη δυνατότητα φύλαξης full face κράνους, μοναδικό χαρακτηριστικό στη κατηγορία του.

Τα νέο Honda Supra-X 125 Helmin θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές του καλοκαιριού στην ανταγωνιστική τιμή των €2,450.

Σχετικά Άρθρα