ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2ου Αγώνα Παν. Πρωτ. Ταχ. Μέγαρα 2015, πως και τι …

Μια μέρα πριν ξεκινήσουν τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες για τον αγώνα των Μεγάρων και με την κανονική διάρκεια συμμετοχών να έχει λήξει την Πέμπτη στις 12 το βράδυ, οι δηλωμένες συμμετοχές στο site της ΑΜΟΤΟΕ είναι 54!*

Στην κατηγορία Νέοι έχουμε 4 συμμετοχές, στην  OPEN έχουμε 16  (6 συμμετοχές στην Open και 10 Open 600)  , 8 στην Racing , στην κατηγορία SUPERSPORT  έχουμε  11 συμμετοχές και τέλος στην μεγάλη κατηγορία SUPERSTOCK  έχουμε 15 συμμετοχές !

2-PPT-2015-m

Στην κατηγορία των Νέων έχουμε 4 συμμετοχές, μια παραπάνω από τον 1ο αγωνα. Η νέα συμμετοχή είναι αυτή του Στέλιου Χάλαρη, ενώ ο Κυριάκος Λιούτας αλλάζει μοτοσυκλέτα και έτσι θα δούμε στον αγωνα το νέο Yamaha R3 !

Στην κατηγορία OPEN έχουμε 16 συμμετοχές με τις συμμετοχές στα 600 να είναι η πλειοψηφία με 10 συμμετοχές ενώ τα 1000αρια είναι μόλις 6. Η κατηγορία OPEN τρέχει με μονομάρκα λάστιχα και θεωρητικά  είναι ένας θύλακας που τροφοδοτεί τις υπόλοιπες κατηγορίες με οδηγούς.

Στην κατηγορία Racing , βλέπουμε μόνο 8 συμμετοχές, ενώ απουσιάζουν από αυτόν τον αγωνα οι συμμετοχές των 125αρηδων κάτι που έχουμε να το δούμε αρκετά χρόνια.  Αυτό είναι μια άσχημη εξέλιξη για την κατηγορία αφού φέτος έχει ξεχωριστή βαθμολογία μιας και πέρυσι έτρεχαν αρκετά 125αρια. Έτσι οι συμμετοχές είναι μόνο στα 250 κυβικά .

Στην SUPERSPORT βλέπουμε  11 Συμμετοχές αλλά σίγουρα θα έχει τουλάχιστον μια παραπάνω, ίσως και δυο. Ο Δημήτρης Πρόιος  και ο Ηλίας Μπαξισόγλου έτρεξαν και στον 1ο αγωνα σε αυτήν την κατηγορία, απλά στο «υπερσύγχρονο» σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ δεν μπορεί να φανεί ένας οδηγός που δηλώνει σε δυο κατηγορίες. Έτσι το πιθανότερο είναι ότι στην κατηγορία SUPERSPORT  θα έχουμε 13 συμμετοχές.

Στην Superstock, στην μεγάλη κατηγορία, βλέπουμε 15 συμμετοχές, 2 λιγότερες από τον πρώτο αγώνα.
Από τις συμμετοχές απουσιάζει ο Άρης Γκιζίνος, οπού ειχε πτώση στον πρώτο αγωνα στα χρονομετρημένα και τραυματίστηκε στο πόδι. Ελπίζουμε να τον δούμε στον αγωνα των Μεγάρων. Άλλη μια απουσία που βλέπουμε είναι αυτή του Γιάννη Ζεμπίλα.
Επίσης στον 2ο αγωνα θα δούμε και την καινούρια Yamaha R1 M ( την περιορισμένη έκδοση ) που θα την οδηγεί ο Γιώργος Τσίτος.   Επίσης στον 2ο αγωνα θα συμμετέχει και ο Γιώργος Παρασκευάς με την νέα Yamaha R1 και έτσι θα έχουμε στην σχάρα εκκίνησης 5 νέα Yamaha R1 !

Ευκαιρία για τους θεατές να δουν και να θαυμάσουν  τα νέα Yamaha R1 στον ποιο φυσικό τους χώρο στα χέρια των καλύτερων οδηγών, όπως επίσης και τις υπόλοιπες μοτοσικλέτες του πρωταθλήματος, αλλά και να θαυμάσουν τους δικούς μας οδηγούς του δικού μας πρωταθλήματος !

Ραντεβού ΟΛΟΙ στα Μέγαρα όπου αυτό το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου θα χτυπά η καρδιά της ταχύτητας!

*Η παρακάτω λίστα είναι οι συμμετοχές που έχουν δοθεί στην ΑΜΟΤΟΕ μέχρι τώρα. και που φαίνονται γιατί το σύστημα  της ΑΜΟΤΕ δεν μπορεί να μας δείξει συμμετοχή οδηγού σε 2 κατηγορίες. Επίσης στον αγωνα μπορούν να συμμετέχουν οδηγοί με εκπρόθεσμη συμμετοχή.

symmetoxes-amotoe-2os-ppt-2015-megara

Σχετικά Άρθρα