Στο βάθρο της MX 2 ανέβηκε o Αλέξης Γεωργαντάς στον 2ο αγώνα Μotocross στα Τρίκαλα

Η ΛΑΒΩΜΕΝΗ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Ο αγώνας στην πίστα του Πρίνου Τρικάλων αποτέλεσε μια νέα αρχή για τον Πρωταθλητή του 2019 στην κατηγορία MX2 Αλέξη Γεωργαντά.

Ο αθλητής της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM με ένα άριστα προετοιμασμένο HUSQVARNA FC250 πρωταγωνίστησε και στα δύο σκέλη.

#21 Αλέξης Γεωργαντάς – HUSQVARNA FC250

Στο βάθρο της MX2 o Αλέξης με την Husqvarna FC 250

Ο περσινός Πρωταθλητής της κατηγορίας MX2 κέρδισε την πρώτη θέση στο Α΄ σκέλος και τη δεύτερη στο B΄ ισοβαθμώντας με τον νικητή του αγώνα των Τρικάλων. Ο Γεωργαντάς, μετά το μέτριο ξεκίνημα στις Σέρρες, έδειξε πως θα είναι και πάλι από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου στην απαιτητική κατηγορία της MX2. Με “όπλο” την  HUSQVARNA FC 250 και με πολύτιμο βοηθό την εμπειρία της ομάδας HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM, η προσπάθεια και η προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

2ος ΜΧ2 (1ος Α΄ Σκέλος – 2ος Β΄ Σκέλος)

#21 – Αλέξης Γεωργαντάς Husqvarna FC 250

“Το τέλος του δεύτερου αγώνα μας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους. Οι βαθμοί που πήραμε θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο πρώτο σκέλος με μέτρια εκκίνηση κατάφερα να προσπεράσω γρήγορα και να βρεθώ στη δεύτερη θέση. Με τις σωστές ρυθμίσεις στη HUSQVARNA FC250 βρέθηκα πρώτος μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία και τερμάτισα στην πρώτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος η μέτρια εκκίνηση έκανε τον αγώνα μου δύσκολο. Μετά από πολλές μάχες, κατάφερα να φτάσω στη δεύτερη θέση όπου και τερμάτισα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και δίνουμε ραντεβού για τον επόμενο αγώνα στη Χαλκιδική.”

#91 Άρης Τσαρνάς – HUSQVARNA FC 450 ROCK STAR EDITION

Ο Άρης Τσαρνάς, ο αναβάτης της ομάδας στην ΜΧ1, εξαιτίας τραυματισμού δεν μπόρεσε να δώσει ‘‘το παρών’’ στον αγώνα του Πρίνου.

Μετά τον τραυματισμό μου στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2020 στις Σέρρες, οι ενοχλήσεις στον ώμο δεν με άφησαν να συμμετάσχω στα Τρίκαλα. Θα χρειαστώ ακόμα περισσότερο χρόνο αποθεραπείας.

Με την ομάδα μου αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε για να μη χειροτερέψει η κατάσταση. Ελπίζω να είμαι έτοιμος στον επόμενο αγώνα. Ευχαριστώ όσους είναι στο πλευρό μου τη φετινή χρονιά και τους φίλους του αθλήματος για τη συμπαράστασή τους.”

Ο επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΧ, που ήταν προγραμματισμένος για τις 28 και 29 Μαρτίου στην πίστα Νέας Γωνιάς στη Χαλκιδική, αναβάλλεται λόγω του κορωνοϊού.

Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί από την A.MOT.O.E.

Σχετικά Άρθρα