Στήριξε με την ψήφο σου την Ελληνική συμμετοχή της Harley-Davidson Athena στον διαγωνισμό The King of Kings

King of Kings: Ο απόλυτος διαγωνισμός δημιουργικότητας!! 

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή – Στήριξε  την Ελληνική συμμετοχή με την ψήφο σου

Η μάχη για την ανάδειξη του νικητή στον παγκόσμιο custom διαγωνισμό αντιπροσώπων της Harley-Davidson King of Kings συνεχίζεται και μόνο λίγες μέρες έμειναν μπροστά μας, για την ανακήρυξη του κορυφαίου customizer σε όλο τον κόσμο.

Στη Harley-Davidson, για περισσότερα από 100 χρόνια αντλούμε χαρά από τις μοτοσυκλέτες, οι οποίες ταξιδεύουν τόσο το σώμα όσο και το μυαλό μας. Τίποτα δεν σταματά τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μας. Η αγάπη που έχουμε για τις μοτοσυκλέτες, “γέννησε” τον “Γρύπα”, ένα Roadster 1200 εμπνευσμένο από την αρχαιότητα, που σχεδιάστηκε για να προφυλάξει το πολυτιμότερο αγαθό όλων των θησαυρών, τη ζωή του αναβάτη.

Μόνο λίγες ψήφοι χωρίζουν τον “Γρύπα” από την ανάδειξη του νικητή. Είμαστε στην τελική ευθεία! Στήριξε την Ελληνική συμμετοχή με την ψήφο σου και βοήθησε να έρθει το πολυπόθητο τρόπαιο στην χώρα μας! Ψήφισε τη μοτοσυκλέτα Gryps της Harley-Davidson Athena και βοήθησε μας, να αναδείξουμε τον Γρύπα ως απόλυτο νικητή!!

Τρόπος ψηφοφορίας

Μπες ΕΔΩ, κάνε εγγραφή και ψήφισε ΕΔΩ τη μοτοσυκλέτα Gryps για τη νίκη!

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 31/3/2020

Η νέα έμπνευση της Harley-Davidson Athena είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του ‘Γρύπα’, ο οποίος συμμετέχει στον μεγαλύτερο διαγωνισμό customization ‘The King of Kings’. 

Η Harley-Davidson Athena, νικήτρια του διαγωνισμού Battle of The Kings 2016 ανάμεσα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA), με το εμπνευσμένο από την αρχαία θεά Νύχτα δημιούργημα της, ακολουθεί την παράδοση με μια μοτοσυκλέτα που προέρχεται από τον μυθικό κόσμο των τεράτων: Ανάμεσα στα τέρατα που στοίχειωσαν τους εφιάλτες και διακόσμησαν τα όνειρα των ανθρώπων υπάρχει ένα που νίκησε τη πλαστικότητα των μύθων στο χρόνο.

Αμάλγαμα των βασιλέων των ζώων της γης και τ’ ουρανού, του λιονταριού και τ’ αετού.  Ο Γρύπας ήταν αυτός που φύλαγε με συνέπεια τις πύλες των Λαών στη Περσέπολη, αυτός κοσμούσε την αίθουσα του θρόνου στη Κνωσσό, και την κορφή του πύργου της Πίζας.

Για 5000 χρόνια ο Γρύπας έμεινε άγρυπνος, έτοιμος να ξεσκίσει τις σάρκες κάθε εισβολέα που τόλμησε να ονειρευτεί τους αμύθητους θησαυρούς ή να κρυφοκοιτάξει τα μεγάλα μυστικά που φύλαγε το τέρας.  Ο Γρύπας της HD Athena, ακολουθώντας αυτή την παράδοση σχεδιάστηκε για να προφυλάξει το πολυτιμότερο όλων των θησαυρών, τη ζωή του αναβάτη του.

Αλλά είναι Ατταλός ο Γρύπας. Γιατί θυμίζει στους ανθρώπους πως μοιράζονται όνειρα, κι εφιάλτες ενάντια στο χρόνο και σ’ όλες τις δυνάμεις του διαχωρισμού. Κι αν είναι ίδια τα όνειρα και οι εφιάλτες μας τότε τι μπορεί να μας χωρίσει?

Σχετικά Άρθρα