Σκοτώθηκε 21χρονος στο 4ο Αγώνα του Πανελλήνιου DRAGSTER στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Με τον πιο τραγικό τρόπο σημαδεύτηκε ο 4ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster, που πραγματοποιείται από το πρωί στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 9/10 Σεπτεμβρίου 2017 στην πίστα Dragster του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, λίγο μετά της 3.00 το μεσημέρι, ο 21χρονος μοτοσικλετιστής (Δημοσθένης Αποστολίδης)  που έπαιρνε μέρος στους αγώνες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και τραυματίστηκε σοβαρά.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Σερρών, που απέχει μόλις 4χλμ από την πίστα, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Έρευνες για τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών

UPDATE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. της ΛΕ.Ο.Ν.Ε.  και ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΛΕ.Ο.Ν.Ε. μετά το ατύχημα του αθλητή Αποστολίδη Δημοσθένη που δυστυχώς απέβη μοιραίο
Αποφάσισε την οριστική διακοπή του 4ου πρωταθληματικού αγώνα προς ένδειξη πένθους και ηθικής.
Εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του αθλητή καθώς επίσης και στην οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα του DRAGSTER που σήμερα χάσαμε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο μέλος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΜΟΤΟΕ

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνει ότι ο 4ος αγώνας για το ΠΠ Dragster, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει 10 Σεπτεμβρίου 2017, ματαιώνεται σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του αθλητή μας Αποστολίδη Δημοσθένη, που έφυγε από την ζωή σήμερα το μεσημέρι στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή μας.

Σχετικά Άρθρα