Σιαφαρίκας – Παυλίδης – Βαγγελάκος Νικητές του 2ου Αγώνα Π.Π. Enduro – Αποτελέσματα

Συναρπαστικός ήταν και ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO που έγινε στις Σέρρες μαζί με τον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος ENDURO Βορείου  Ελλάδος για το 2017, που διοργάνωσε το αθλητικό σωματείο ΛΑΜΣ!

ΝικητέςΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στην γενική κατάταξη νικητής ήταν ο Βασίλης Σιαφαρίκας με δεύτερο τον Γιάννης Παυλίδης, και τρίτο τον Δημήτρη Βαγγελάκο!

Νικητής στην μεγάλη κατηγορία Ε1 είχαμε το ίδιο βάθρο όπως και στον πρώτο αγώνα με νικητή τον  Γιάννη Παυλίδη, δεύτερο τον Αλέξη Ζώρα και τον Παναγιώτη Κακολύρη να συμπληρώνει το βάθρο του 2ου αγώνα της χρονιάς!

Στην κατηγορία Ε2 όπως και την μεγαλύτερη κατηγορία είχαμε την ιδία τριάδα να ανεβαίνει στο βάθρο με νικητή τον Δημήτρη Βαγγελάκο, μπροστά από τον Γιάννη Τρίγκα και τον Γιώργο Κοινωνά που συμπλήρωσε το βάθρο!

Στην κατηγορία Ε3 νικητής ο πολυπρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας, μπροστά από τους Χρήστο Παπαθεοδώρου και τον Νίκο Βασιλείου.

Στην κατηγορία EN νικητής ο Δημήτρης Μπάκας, με δεύτερο τον Γρήγορη Καρίμαλη ενώ ο Ηλίας Κωνσταντινούδης συμπλήρωσε το βάθρο.

Στην κατηγορία ES νικητής ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος, δεύτερος ο Μιχάλης Μιμίκος και τρίτος ο Γιάννης Κολιγλιάτης.

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα