Σειρά Video της ομάδα SUZUKI MotoGP από τα δοκιμαστικά σε Valencia και Jerez

Δείτε παρακάτω 4 Video από την ομάδα SUZUKI ECSTAR MotoGP σε Valencia και Jerez μετά το τέλος της σεζόν του 2017, με τους Alex Rins, τον Andrea Iannone και τον Sylvain Guintoli.

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει την ομάδα SUZUKI ECSTAR κατά τη διάρκεια της δοκιμής για την νέα σεζόν MotoGP 2018 στη Βαλένθια της Ισπανίας με την δράση στην πίστα αλλά και συνεντεύξεις με τον Alex Rins, τον Andrea Iannone και τον Team Manager Davide Brivio.

Το παρακάτω βίντεο είναι το 1ο Μέρος από τα 3 από την δοκιμή MotoGP της ομάδας SUZUKI ECSTAR MotoGP στην Jerez το Νοέμβριο, με τον Sylvain Guintoli, ο οποίος εντάχθηκε με τους αναβάτες, Andrea Iannone και Alex Rins την ημέρα έναρξης δοκιμών του νέου GSX-RR.

Το παρακάτω βίντεο είναι το 1ο Μέρος από τα 3 από τη δοκιμή της ομάδας SUZUKI ECSTAR MotoGP  στην Ισπανική πίστα Jerez τον Νοέμβριο, με τον Andrea Iannone πάνω στο νέο GSX-RR.

Το παρακάτω βίντεο είναι το 1ο Μέρος από τα 3 της δοκιμής MotoGP της ομάδας SUZUKI ECSTAR στην Jerez τον Νοέμβριο, με τον Alex Rins στο νέο GSX-RR.

Related Posts