Σε “Δημήτριος Ξανθόπουλος” ονομάστηκε η πίστα  Motocross του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών – VIDEO

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 πριν την έναρξη του 1ου αγώνας της σεζόν 2020, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross, στις Σέρρες που έγινε στην πίστα Motocross του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, έγινε μια σεμνή τελετή μετονομασίας της πίστας motocross τιμητικά σε “Δημήτριος Ξανθόπουλος”.

Τη μνήμη ενός ανθρώπου με σημαντική προσφορά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, από τους πρωτοπόρους του αθλήματος στις Σέρρες αλλά που δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή τίμησε η διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών δίνοντας το όνομα του στην πίστα του Motocross.

Photo © Marios Zichnalis

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο «Μπούλης» όπως τον γνώριζαν όλοι στις Σέρρες και στο χώρο του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Photo © diktyotv

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν το πρωί της Κυριακής κι ενώ το πρωτάθλημα MotoCross βρισκόταν  σε εξέλιξη, , ως ελάχιστη αναγνώριση για την συνεισφορά του Δημήτρης Ξανθόπουλου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό… και τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλακέτας στην είσοδο του αυτοκινητοδρομίου, έκαναν τα μέλη της ΛΑΜΣ, με την παρουσία της οικογένειας του Δημήτρη Ξανθόπουλου (της κόρης του, του γαμπρού του και των δυο εγγονιών του).

VIDEO © (Τηλεόραση Επιλογές)

Σχετικά Άρθρα