Σάρωσαν τα βάθρα τα ελαστικά Dunlop της Peristeras Tyres στο 1ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωτ. Ταχ. Μοτοσυκλέτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Τρεις pole position, δύο πρώτες θέσεις και  επτά συνολικά βάθρα ήταν ο απολογισμός των ελαστικών Dunlop της Peristeras tyres στον πρώτο αγώνα της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη στις 17 Απριλίου στις κατηγορίες Formula Extreme, Supersport, Racing και Νέων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλέτας.

peristeras113Στην κατηγορία Formula Extreme o Σάκης Συνιώρης κυριάρχησε στα χρονομετρημένα σταματώντας τα χρονόμετρα στο 56,883″ κατακτώντας την pole position ενώ κέρδισε και την καρό σημαία στον αγώνα ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Όπως ήταν αναμενόμενο πέτυχε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με 56,850″ με τον χρόνο του να πιστοποιεί την διάρκεια στην απόδοση των ελαστικών Dunlop της Peristeras tyres.

peristeras114Στην κατηγορία Supersport o Παπαγεωργίου Aλέξανδρος με ελαστικά Dunlop κατέκτησε μια ακόμα pole position με χρόνο 58,303″.

Στο βάθρο της SuperSport στο τέλος της ημέρας ανέβηκαν ο Παπαγεωργίου Αλέξανδρος αλλά και ο Μίχας Θεοφάνης πιστοποιώντας με την επίδοση τους, την καλή λειτουργία των ελαστικών Dunlop στην ιδιαίτερη πίστα της Τρίπολης.

peristeras111Στην κατηγορία Racing ο αγώνας ήταν υπόθεση της Dunlop καθώς o Τσώκος Λάμπρος και ο Σιφναίος Μάκης έκαναν το 1-2 στα χρονομετρημένα με τον Σιφναίο Μάκη να κερδίζει την καρό σημαία στον αγώνα αφήνοντας τον Τσώκο στο 2ο σκαλί του βάθρου ενώ ο Τσώκος πέτυχε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

Στην κατηγορία Νέων ο Κορωνάκης Βασίλειος και ο Λιούτας Κυριάκος με τα KTM, κέρδισαν τις δύο πρώτες θέσεις του αγώνα με τον Λιούτα Κυριάκο να πετυχαίνει και το ταχύτερο πέρασμα του αγώνα!

H επόμενη δοκιμασία είναι στις 15 Μαίου στις Σέρρες για τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Related Posts