Πυρκαγιά σε Track Day στην πίστα της Catalunya (το VIDEO είναι Ακατάλληλο για ευαίσθητους μοτοσυκλετιστές)

Έχουμε ήδη προειδοποιήσει ότι αυτό το VIDEO της πυρκαγιάς στην πίστα του Montmeló , στο Circuit de Barcelona-Catalunya,  μπορεί να βλάψει την ψυχοσύνθεση των ευαισθησία μηχανόβιων.

Μετά από τόσο πολύ χρόνο κλειδωμένοι, χωρίς να μπορούν να απολαμβάνουν τις μοτοσυκλέτες τους στην πίστα, αναμενόταν όλοι όσοι μπορούσαν να πάνε στην πίστα της Καταλονίας για να απολαύσουν μερικούς γύρους το πρώτο επιτρεπόμενο Σαββατοκύριακο προπόνησης.

Αλλά το Σάββατο δεν ήταν τόσο καλό όσο σίγουρα νόμιζαν ότι θα ήταν, τουλάχιστον για κάποιους, αφού μια φωτιά έπληξε ένα από τα box της πίστας.

Ευτυχώς δεν υπήρχε ανθρώπινη απώλεια η τραυματισμός αλλά μόνο υλικές ζημιές και σίγουρα συναισθηματική ζημιά.

Ο @pierremotos μοιράζεται στον λογαριασμό του στο Twitter μερικά βίντεο στα οποία μπορείτε να δείτε το εύρος της φωτιάς στο pit.

Ευτυχώς, βλέπουμε επίσης την ταχεία αντίδραση εκείνων που παρευρίσκονται εκεί, οι οποίοι τρέχουν να σβήσουν τις φλόγες με πυροσβεστήρες (όπως θα έπρεπε), αποτρέποντας την επιδείνωση του προβλήματος.

Φυσικά, μια όμορφη Yamaha YZF-R1 δεν γλίτωσε από τη σφαγήόπως και η BMW S 1000 RR από την οποία φαίνεται να προήλθε η φωτιά.

Related Posts