Πρόγραμμα των TEST της προ-σεζόν MotoGP 2021

Το θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο του 2021, με τις πρώτες δοκιμές!

Αυτή τη σεζόν, λόγω εξαιρετικών περιστάσεων, οι δοκιμές της Βαλένθια και του Jerez δεν θα πραγματοποιηθούν μετά τον τελευταίο αγώνα στο ημερολόγιο.

Η FIM έχει ήδη παρουσιάσει το προσωρινό ημερολόγιο για το 2021, που αποτελείται από 20 αγώνες και τρείς εφεδρικές πίστες.

Συγκεκριμένα, από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου, το παραδοσιακό «shakedown» θα πραγματοποιηθεί στη Μαλαισία , όπου οι αναβάτες δοκιμών από τις εργοστασιακές ομάδες MotoGP θα δοκιμάσουν τις νέες εκδόσεις των μοτοσυκλετών.

Τρεις ημέρες αργότερα, από τις 19 έως τις 21 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τεστ IRTA. Αυτή τη φορά θα οδηγήσουν οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας για πρώτη φορά το 2021.

Το επόμενο ραντεβού θα είναι τον Μάρτιο. Το MotoGP θα ταξιδέψει στο Κατάρ, στο Losail, για να πραγματοποιήσει την τελευταία δοκιμή πριν από τη σεζόν του 2021.

Από την άλλη πλευρά, οι αναβάτες των κατηγοριών Moto2 και Moto3 θα έχουν επίσης μειωμένες δοκιμές. Και οι δύο κατηγορίες θα κάνουν μόνο ένα τεστ, στη Jerez. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16 και 18 Μαρτίου και μετά από αυτό, οι οδηγοί θα πάνε απευθείας στο πρώτο Grand Prix του 2021.


τεστ

  • 14-16 Φεβρουαρίου, MotoGP Shakedown
  • 18 έως 21 Φεβρουαρίου, Sepang MotoGP Test
  • 10-12 Μαρτίου, Δοκιμή MotoGP Κατάρ
  • 16 έως 18 Μαρτίου, Jerez Moto2 και Moto3 Test 

Όλα αυτά υποθέτοντας ότι η επόμενη σεζόν θα μπορέσει να γίνει σε πιο «κανονικές» συνθήκες από την τελευταία.

Related Posts