Πως δημιουργήθηκε η πιο διάσημη φωτογραφία του Valentino Rossi και του Marc Márquez

Ο Marc Márquez και ο Valentino Rossi έχουν βγει εκατοντάδες φωτογραφίες τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο μεγαλύτερες φιγούρες στη σύγχρονη εποχή του MotoGP, είναι αναμφισβήτητα ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Valentino Rossi και ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Marc Marquez!

Μια πολυτάραχη συνύπαρξη που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά στην συνέχεια διαταράχτηκε και δείχνει ότι δεν θα εξομαλυνθεί ποτέ!

Το ιστορικό της πρώτης συνάντησης μεταξύ Valentino Rossi και Marc Marquez

Η πολύ γνωστή και ίσως η διασημότερη φωτογραφία τους είναι αυτή η οποία απεικονίζει τους δύο πρωταθλητές μαζί, μέσα σε μεγάλα χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα, ενώ ο Marquez, τότε μόλις 15 ετών και ο τότε   πρωταγωνιστής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 125cc!

Πώς γεννήθηκε αυτή η φωτογραφία, εξηγεί ο  Jaime Olivares , ο φωτογράφος που την δημιούργησε, μέσα από το ιστορικό ντοκιμαντέρ Route 46-Route 93 του Dazn Spain.

«Πριν από τον αγώνα στο Montmeló, είδα ότι ο Rossi είχε αγωνιστεί στο Ράλι Monza τον προηγούμενο χρόνο με Subaru. Δεδομένου ότι ο Marc είχε κοινό χορηγό, τον ρώτησα αν ήθελε να γνωρίσει τον Valentino.»

 «Όταν του το είπα, ενθουσιάστηκε και είπε ναι. Ήταν πολύ χαρούμενος. Τότε συνάντησα τον Βαλεντίνο για να καθορίσω πότε θα μπορούσε να οργανωθεί. Ο Rossi, δέχτηκε ευχαρίστως.»

«Στην φωτογραφία ο Marquez, κρατά ένα μοντέλο ράλι Subaru, όπου ήταν η αφορμή για να εμπνευστώ την φωτογραφία, αφού ήταν κοινός χορηγός.»

Related Posts