Πετυχημένη η εγχείρηση που έκανε ο Pecco Bagnaia στη κνήμη

Η ομάδα της Pramac Ducati ανακοίνωσε το Σάββατο το απόγευμα ότι ο Pecco Bagnaia είχε ήδη κάνει χειρουργική επέμβαση μετά την σοβαρή πτώση στην πρώτη προπόνηση για το Τσεχικό GP 2020.

Στο FP1 στο Μπρνο, ο Francesco «Pecco» Bagnaia είχε μια πτώση την Παρασκευή και το Σάββατο το πρωί επέστρεψε στην Ιταλία, όπου εγχειρίστηκε επιτυχώς από μια ομάδα γιατρών με επικεφαλής τον Δρ. Giuseppe Pascarella στο νοσοκομείο «Umberto I» στην Ανκόνα. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, το κάταγμα στη δεξιά κνήμη στερεώθηκε με μια πλάκα.

Να θυμίσουμε πως ο Δρ. Giuseppe Pascarella χειρούργησε επίσης τον Valentino Rossi το 2017

Ο 23χρονος Ιταλός αναμένεται να μπορέσει να εγκαταλείψει το νοσοκομείο τη Δευτέρα για να ξεκινήσει αμέσως τη φυσιοθεραπεία. Ο στόχος της ομάδας του είναι μια επιστροφή στο Misano τον Σεπτέμβριο. Αρχικά έγινε λόγος για το δεύτερο GP στο Spielberg.

Στο Αυστριακό GP στο Red Bull Ring σε μια εβδομάδα, ο οδηγός δοκιμών της Ducati, Michele Pirro, θα αντικαταστήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Moto2 του 2018.

Ο Bagnaia δημοσίευσε επίσης μια ανάρτηση για τους θαυμαστές του: «Σήμερα το πρωί με εγχείρησε ο Δρ. Giuseppe Pascarella και η ομάδα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Umberto I Riuniti στην Ανκόνα. Πρέπει να ευχαριστήσω τον γιατρό και την ομάδα του για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν, αισθάνομαι σε καλή κατάσταση. Τη Δευτέρα θα βγω και θα ξεκινήσω αμέσως την αποκατάσταση για να είμαι στην πίστα στο Misano . Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα και την υποστήριξη».

Σχετικά Άρθρα