Πέθανε ο Paulo Gonçalves στο Dakar 2020 – R.I.P.

Ο Paulo Gonçalves, πέθανε μετά από μια πτώση που έγινε στο 276ο  χιλιόμετρο στην σημερινή ειδική.

Οι διοργανωτές έλαβαν την κλήση έκτακτης ανάγκης στις 10:08 π.μ. τοπική ώρα και οκτώ λεπτά αργότερα το ελικόπτερο διάσωσης βρισκόταν στη θέση του ατυχήματος, όπου διαπίστωσαν ότι ο Gonçalves, δεν είχε τις αισθήσεις του μετά από καρδιακή ανακοπή.

Οι διασώστες άρχισαν αμέσως μέτρα ανάνηψης, ενώ στη συνέχεια ο Πορτογάλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Layla, όπου οι γιατροί ήταν δυστυχώς μόνο σε θέση να διαπιστώσουν επίσημα τον θάνατο του βετεράνου του Ντακάρ.

Ο Paulo Gonçalves συμμετείχε στο 13ο του Ντακάρ. Έκανε το ντεμπούτο του το 2006 και τερμάτισε τέσσερις φορές στα top 10, συμπεριλαμβάνοντας μια εντυπωσιακή απόδοση ως δεύτερος πίσω από τον Marc Coma το 2015. Ο Paulo Gonçalves, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παγκόσμιου πρωταθλήματος 2013, έμεινε στην 46η θέση συνολικά μετά το στάδιο 6 του Ντακάρ το 2020. Όλο το Ντακάρ θα στέλνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά του.

Διαδρομές Συμμετοχές LIVE Ανασκοπήσεις ΚατάταξηVideoΦωτο Σχολιασμός Ορφανού

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το Dakar για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2020 !

Σχετικά Άρθρα