Παρουσίαση της ομάδας Petronas MotoGP των Morbidelli και Valentino Rossi – Φωτογραφίες – VIDEO

Η ομάδα Petronas αποκάλυψε επιτέλους τις μοτοσυκλέτες που θα οδηγήσουν οι Franco Morbidelli και Valentino Rossi το 2021.

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα στην Petronas. Η ομάδα, στην πραγματικότητα, έδειξε στον κόσμο τη νέα της μοτοσυκλέτα και τους αναβάτες της: Franco Morbidelli και Valentino Rossi . Ο γιατρός ειδικότερα κάνει το ντεμπούτο του στην ομάδα της Μαλαισίας μετά από περισσότερα από 15 χρόνια με την εργοστασιακή  .

Δυστυχώς, όπως έχει ήδη συμβεί και στις άλλες ομάδες, λόγω της πανδημίας που εξακολουθεί να μαίνεται σε όλο τον κόσμο, ακόμη και η ομάδα Petronas αναγκάστηκε να οργανώσει την εκδήλωση διαδικτυακά μεταδίδοντάς την σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες.

Υπάρχει μεγάλη προσδοκία για την επόμενη σεζόν, δεδομένων των 6 νικών που αποκτήθηκαν το 2020 από την ομάδα της Μαλαισίας. Συγκεκριμένα, ο Franco Morbidelli ήταν ο που ήρθε πιο κοντά στον Joan Mir για συνέχεια και υπόσχεται μια μάχη για τον τίτλο ξανά αυτή τη σεζόν.

Όσο για τον Valentino Rossi , από την άλλη πλευρά, μετά από αρκετά χρόνια φορώντας το μπλε κοστούμι της Yamaha περνά στην δορυφορική ομάδα με την υπόσχεση, ωστόσο, να λάβει μοτοσικλέτα και επίσημη εργοστασιακή . Για το Doctor, το 2020 χαρακτηρίστηκε από περισσότερες σκιές από τα φώτα, αλλά ο # 46, που έφτασε στην ηλικία των 42 ετών, είναι έτοιμος να καταπλήξει τους πάντες ξανά προσπαθώντας να επιστρέψει στον αγώνα για τις πρώτες θέσεις.

2021 PETRONAS Sepang Racing Team

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Related Posts