Ο Χρήστος Παπανικολάου παίρνει την 3η συνεχόμενη νίκη στην ΝΕΩΝ στον 3ο αγώνα ΠΠΤ 2018 στις Σέρρες – Φωτογραφίες

Photo – Reportage © Fiotaki Ioanna

Ο Χρήστος Παπανικολάου παίρνει την 3η συνεχομένη νίκη στην στον 3ο αγώνα 2018 στις

Ο μικρός Χρήστος Παπανικολάου νικητής του 3ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας ΝΕΩΝ που έγινε στις Σέρρες σήμερα Κυριακή 27 Μάιου 2018

Ο Παπανικολάου έκανε μια άνετη νίκη στην πίστα των Σερρών, πάνω σε ένα Kawasaki 400, με πάνω από 17 δευτερόλεπτα διαφορα από τον 2ο.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη του, ξεκινώντας από την 3η συνεχόμενη Pole position, κάνοντας έτσι το απόλυτο στην κατηγορία έως τώρα στην φετινή σεζόν!

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Θωμάς Σκούρτας αφού κατάφερε και έκανε γρήγορα μια ασφαλή διαφορά από τον Ελευθεριάδη, Μπαξισόγλου και Γερακιανάκη που έδιναν για αρκετούς γύρους μάχη για την τρίτη θέση.

Ο Θωμάς Σκούρτας στην προσπάθεια του να κάνει μια διαφορά ασφαλείας από τον τρίτο αλλά και να πλησιάσει τον πρώτο ειχε μια δυνατή στιγμή όταν στην Κ8 κατάφερε και έσωσε ένα High siding και μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα χωρίς άσχημες συνέπειες!

Ο Γιάννης Κυριάκου ειχε μια πτώση νωρίς με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.

Στην μάχη για την τρίτη θέση ο Γιώργος Γερακιανάκης ειχε μια άτυχη στιγμή στην έξοδο της Κ10 κυνηγώντας τον Μπαξίσογλου και ειχε πτώση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει!

Ο Νίκος Ελευθεριάδης, κέρδισε τελικά την τρίτη θέση και συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών!

Ο Γιώργος Μπαξίσογλου τερμάτισε στην 4ηθεση!

Τον Ταχύτερο γύρο του αγώνα έκανε ο Χρήστος Παπανικολάου με χρόνο  1:29.117 στον 5ο γύρο!

Ο Χρήστος Παπανικολάου μετά τον 3ο αγώνα, με τρείς νίκες στην σειρά εξακολουθεί να είναι επικεφαλής της βαθμολογίας με 75 βαθμούς, αυξάνοντας την διαφορα του στους 23 βαθμούς μπροστά από τον 2ο Νίκο Ελευθεριάδη και 24 βαθμούς από τον τρίτο Θωμά Σκούρτα. (Δείτε εδώ την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ >>)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

Μείνετε συντονισμένοι για φωτογραφίες και Video με high light του αγώνα !

WordPress Gallery Extra

Related Posts