Όλοι αγώνες θα γίνουν χωρίς θεατές τις επόμενες δυο εβδομάδες λόγω κοροναϊού ιού – Δείτε ποιοι αγώνες μοτοσυκλέτας θα γίνουν χωρίς θεατές!

Τα μέτρα που ελήφθησαν σήμερα σε σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό για τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας καθηγητής λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Ανάμεσα στα άλλα είναι ότι για 2 εβδομάδες όλες οι αθλητικές διοργανώσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών χωρίς θεατές.

Έτσι ο διπλός αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που θα γίνει στις Σέρρες στις 21 και 22 Μαρτίου θα γίνει χωρίς θεατές.

Επίσης χωρίς θεατές θα γίνει και ο 1ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 14 και 15 Μαρτίου στο Αγρίνιο.

Επίσης και ο 1ος Αγώνας GP of Greece BMU European MX Championship που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 13-15/3/2020 στα Γιαννιτσά

UPDATE  1ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 21 και 22 Μαρτίου στην Αιδηψό.
ο αποκλεισμός στους αγώνες ENduro δεν είναι δυνατόν αφού δεν υπάρχει κλειστή πίστα και είσοδος για να δουν τον αγώνα, αυτό σημαίνει ότι δεν εμπίπτει στο μετρό για κεκλεισμένων των θυρών αγώνα

Όσον αφορά στα υπόλοιπα μέτρα που ελήφθησαν, είναι τα εξής:

Αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ σε όλη τη χώρα για 4 εβδομάδες.

Επίσης για 4 εβδομάδες δεν θα μπορεί να διενεργηθεί κανένα συνέδριο στην επικράτεια.

Για 2 εβδομάδες σταματούν οι σχολικές εκδρομές εντός της χώρας ενώ επίσης για 2 εβδομάδες όλες οι αθλητικές διοργανώσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών χωρίς θεατές.

Επίσης αποφασίστηκε η προληπτική αναστολή, όπως ήδη ισχύει, της λειτουργίας σχολείων ανά περίπτωση, όταν συνδέονται με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Τέλος, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε επτά νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα. Έτσι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην επικράτεια ανέρχεται σε 73.

Related Posts