Οι V-STROM Greek Riders «κάνουν ποδαρικό», με εθελοντισμό!

Το 2018 ξεκίνησε δυναμικά για την ομάδα «VSTROM Greek Riders», με μια ακόμα εθελοντική δράση. Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου η ομάδα συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην διεξαγωγή του αγώνα «4ο Ελάφι Βαρυμπόμπης».

Τον αγώνα διοργάνωσε ο σύλλογος Α.Σ. ΑΓΩΝ, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διασχίσουν τα καταπράσινα μονοπάτια της Βαρυμπόμπης, στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Μέλη της ομάδας «VSTROM Greek Riders» βοήθησαν στις διαδρομές των 16 & 6 χλμ. εξασφαλίζοντας την ασφαλή διέλευση των δρομέων, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

Στο τέλος του αγώνα ο αθλητικός σύλλογος Α.Σ. Αγών, απένειμε  τιμητική πλακέτα στην ομάδα «VSTROM Greek Riders», για την πολύτιμη βοήθεια στην διεξαγωγή του αγώνα καθώς και για την εθελοντική τους δράση.

Η ομάδα «VSTROM Greek Riders», η οποία απαριθμεί πάνω από 5.000 μέλη από όλη την Ελλάδα, θα συνεχίσει να συμμετέχει εθελοντικά, στηρίζοντας κινήσεις με στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού και την ανιδιοτελή συνεισφορά στον συνάνθρωπο.

Παρακάτω δείτε ολοκληρωμένο βίντεο από τον συγκεκριμένο εθελοντισμό….