Οι Márquez και Lorenzo θα παρουσιάσουν τη νέα ομάδα Repsol Honda στη Μαδρίτη

Οι δύο αναβάτες θα είναι στην επίσημη παρουσίαση την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στις 10:30 π.μ., στην έδρα της ενεργειακής εταιρείας στη Μαδρίτη.

Οι αναβάτες της Repsol Honda, Marc Márquez και Jorge Lorenzo, θα παρουσιάσουν τη νέα μηχανή Honda RC213V με την οποία θα συμμετάσχουν στην επικείμενη σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP 2019 στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας στις 23 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Campus Repsol, το κεντρικό γραφείο της ενεργειακής εταιρείας στη Μαδρίτη, και θα είναι το πρώτο από τα πολλά γεγονότα που γιορτάζουν την 25η επέτειο της συμμαχίας μεταξύ της Repsol και της Honda, που έχουν γίνει μια εικόνα στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η σύνθεση του 2019 της πιο επιτυχημένης ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP αποτελείται από τους αναβάτες που έχουν κερδίσει οκτώ από τους τελευταίους εννέα τίτλους στην κορυφαία κατηγορία: Marc Márquez και Jorge Lorenzo. Οι δύο του μαζί, έχουν δώδεκα Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε τρεις κατηγορίες, ενώ η Repsol Honda έχει κερδίσει 14 μεμονωμένους τίτλους, κερδίζοντας 168 νίκες αγώνων και 427 podiums στα 500cc και MotoGP.

Οι Márquez και Lorenzo θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτοπροσώπως, όπως και δύο θρύλοι που ήταν μέρος της πρώτης ομάδας: Mick Doohan και Álex Crivillé.

Related Posts