Οι κανόνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross 2017 από την FIM

Οι κανόνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross 2017 ανέβηκαν στην ιστοσελίδα της FIM Europe, ενώ μερικά χαρακτηριστικά μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

1. Το πρωτάθλημα EMX250 είναι ανοικτή σε μοτοσικλέτες μεταξύ 175cc και 250cc τόσο για τετράχρονες αλλά και δίχρονες. Αυτό θα κάνει πιο σημαντικό το πρωτάθλημα και εξαιρετικά ενδιαφέρον με την εισαγωγή των ίσων δυνατοτήτων για τα δίχρονα αλλά και τα τετράχρονα!.

2. Το Κύπελλο 2016 Γυναικών τώρα αναβαθμίζεται σε επίσημο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για το 2017 που θα αποτελείται από 4 γύρους στη Δανία, την Πολωνία, τη Γερμανία και τη Λετονία.

3. Το Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών, σε συνδυασμό με το Motocross Γυναικών θα διοργανωθεί το 2017 στο Γκντανσκ στην Πολωνία στις 2/3 Σεπτεμβρίου και το Sidecarcross των Ευρωπαϊκών Εθνών, σε συνδυασμό με το Quadcross των Ευρωπαϊκών Εθνών θα οργανωθεί σε Cingoli στην Ιταλία 23/24 Σεπτέμβριο.

4. θα επιτραπεί στους Αναβάτες στο πρωτάθλημα EMX Quad να παρουσιάσουν 2 μοτοσυκλέτες στο τεχνικό έλεγχο για το τρέχον έτος.

5. Όλα τα πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της ομάδας Εθνών, είναι ανοιχτή σε αναβάτες από κάθε ομοσπονδία αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο από τη FIM.

6. Οι αναβάτες που ανταγωνίζονται στην EMX65, EMX85, EMX150, EMX125, EMX250 και EMX 300 θα πρέπει να έχουν το λογότυπο του πρωταθλήματος στην μπροστινή πινακίδα (number plate ) και  στις μπλούζες τους. Τα διάφορα λογότυπα που περιέχονται στους κανόνες στη σελίδα 90 και οι ειδικές λεπτομέρειες σχετικά με τα μεγέθη και τις θέσεις περιλαμβάνονται επίσης στο πλαίσιο των κανόνων.

Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο τον κανονισμό εδώ >>

Σχετικά Άρθρα