Οι αναβάτες της Yamaha θα αγωνιστούν στο Dakar με το νέο WR450F Rally

Οι αναβάτες της Yamalube Rally Team είναι έτοιμοι για την έναρξη του Ράλι με το νέο Rally WR450F.

Με την επιβεβαίωση της συμμετοχής του Franco Caimi, η ομάδα, που βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο , θα διαθέτει μια πλήρη σειρά τεσσάρων αναβατών που αποτελείται από τους Adrien Van Beveren, τον Xavier de Soultrait, τον Franco Caimi και τον Rodney Faggotter.

Με πολλές και βασικές ενημερώσεις για το 2019, το WR450F Rally είναι η μηχανή που και οι τέσσερις αναβάτες της Yamaha θα ανταγωνίζονται σε όλη αυτή την 41η έκδοση του . Με ανανεωμένο κινητήρα για αυξημένη απόδοση και μια ανανεωμένη ρύθμιση ανάρτησης, η νέα μοτοσυκλέτα αναμένεται να αντιμετωπίσει δύο εβδομάδες απαιτητικών αγώνων στους αμμόλοφους του Περού.

Μία από τις αποκαλύψεις του του 2018, ο Adrien Van Beveren είναι πίσω ποιο δυνατός και έτοιμος να δείξει τι είναι ικανός για φέτος στο Περού. Κάνοντας χιλιάδες αγωνιστικά χιλιόμετρα στη μηχανή του Rally WR450F το 2018, ο Xavier de Soultrait είναι ενθουσιασμένος για το πέμπτο Dakar της καριέρας του.

Η ομάδα Yamalube Yamaha Rally θα ενισχυθεί περαιτέρω από τον Franco Caimi και τον Rodney Faggotter. Κάνοντας όλα τα δυνατά για να επιστρέψει στην ανταγωνιστική ικανότητα μετά από την χειρουργική επέμβαση στο τραυματισμένο πόδι του τον Οκτώβριο, ο Caimi θα προσπαθήσει να βελτιώσει σταδιακά την ταχύτητα και την εμπιστοσύνη του κατά τη διάρκεια αυτού του Ντακάρ. Όσον αφορά τον Faggotter, ο έμπειρος οδηγός rally αναμένεται να διαδραματίσει για άλλη μια φορά έναν κρίσιμο ρόλο για την ομάδα Yamalube Yamaha Rally στο Περού.

Ξεκινώντας τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου στη Λίμα, το Ράλι Ντακάρ του 2019, μια περιπέτεια 5.000 χιλιομέτρων στους αμμόλοφους της χώρας της Νότιας Αμερικής. Ο αγώνας θα εχει 10 απαιτητικά στάδια και θα δει όλους τους ανταγωνιστές να επιστρέψουν στη Λίμα για το μεγάλο τερματισμό στις 17 Ιανουαρίου.

Adrien Van Beveren: «Είμαι εντελώς έτοιμος για αυτό το Ντακάρ. Έχω δουλέψει πολύ τους τελευταίους μήνες και πιστεύω ότι είμαι σε θέση να φτάσω σε ένα εντελώς νέο επίπεδο όσον αφορά τη σωματική και ψυχική προετοιμασία μου. Είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένος για αυτόν τον αγώνα και ανυπομονώ να ξεκινήσω τον αγώνα. Αυτό πρόκειται να είναι ένα δύσκολο Dakar με πολλούς αμμόλοφους, περίπλοκη πλοήγηση και έναν αρκετά έντονο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι αυτό το Ντακάρ θα ταιριάξει στο στυλ οδήγησης μου, και αυτό μου δίνει την πρόσθετη εμπιστοσύνη να πιέσω. Εγώ μπαίνω στον αγώνα με ανοιχτό μυαλό. Είμαι έτοιμος και ανοιχτός σε κάθε πρόκληση που μπορεί να συναντήσουμε. Αισθάνομαι ότι δούλεψα σκληρά για αυτόν τον αγώνα και είναι καιρός να δείξω τι μπορώ να κάνω.»

Xavier de Soultrait: «Έχω δουλέψει πολύ για αυτόν τον αγώνα και τώρα ήρθε η ώρα να δείξω τι είμαι ικανός. Αισθάνομαι ότι είμαι 100% έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Έχω μελετήσει κάθε στάδιο και κάθε ημέρα του αγώνα ξεχωριστά και ξέρω ακριβώς τι πρέπει να γίνει. Έχουμε αγωνιστεί σε αυτούς τους αμμόλοφους στο παρελθόν και αισθάνομαι άνετα με την μηχανή μου σε αυτό το μέρος του κόσμου. Θα είναι ένας έντονος αγώνας, αλλά είμαι φυσικά προετοιμασμένος γι ‘αυτό. Προς το παρόν, είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποια θα είναι τα βασικά σημεία του αγώνα. Ξέρω ότι πρέπει να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω οτιδήποτε μας ρίχνει, από δύσκολη πλοήγηση σε μακριές μέρες στη σέλα. Θέλω να είμαι γρήγορος σε κάθε στάδιο, έχοντας τα μάτια μου επικεντρωμένα στο μεγάλο τερματισμό στη Λίμα.»

Franco Caimi: «Αισθάνομαι υπέροχα να ξεκινήσω αυτό το Ντακάρ. Από την πρώτη μέρα μετά τη συντριβή μου στο Μαρόκο τον Οκτώβριο, ξυπνούσα κάθε πρωί προσπαθώντας το καλύτερο για να είμαι έτοιμος για αυτόν τον αγώνα. Οι γιατροί μου εντυπωσιάστηκαν από την πρόοδο που σημειώθηκε και πριν από δύο εβδομάδες μου έδωσαν άδεια να αγωνιστώ στο Ντακάρ. Ίσως να μην είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά έχω θέσει τους δικούς μου στόχους και θα κάνω ό, τι είναι δυνατόν για να επιτευχθούν. Θέλω να είμαι εκεί για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να κάνω ό, τι μπορώ για να μπορέσουμε όλοι να φτάσουμε στον κύριο στόχο μας να κερδίσουμε το Ντακάρ ως ομάδα.»


Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το Dakar για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2019 !

Related Posts