Οι 87 καλύτεροι οδηγοί της Ευρώπης με YZ125 θα αγωνιστούν για ένα συμβόλαιο με την Yamaha για το 2019

Η Yamaha Motor Europe είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι 87 από τους ταχύτερους νεαρούς αναβάτες της Ευρώπης που τρέχουν με YZ125 έχουν μπεί με επιτυχία στο 2018 YZ125 bLU CRU Cup.

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, η Yamaha Motor Europe είναι υπερήφανη να ανακοινώσει ότι περισσότεροι από 87 ταλαντούχοι αναβάτες ηλικίας κάτω των 16 ετών από 17 διαφορετικές εθνικότητες θα είναι στη σειρά για να κερδίσουν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο που θα τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν με ένα GYTR kit YZ125 εντός του πρωταθλήματος EMX125 του 2019 με υποστήριξη από την Yamaha Motor Europe και την επίσημη ομάδα MJC Yamaha EMX125.

Πως λειτουργεί, λοιπόν; Μέσω του YU125 bLU cRU Cup Ευρώπης. 15 εθνικά πρωταθλήματα έχουν εγκριθεί και θα παρακολουθούνται προσεκτικά από μια ομάδα κριτών της Yamaha Motor Europe. Βάσει των αποτελεσμάτων, 40 από τους καλύτερους αναβάτες, οι οποίοι αγωνίζονται με YZ125 με το νέο κιτ, θα λάβουν πρόσκληση για το YZ125 bLU cRU Cup Superfinale, το οποίο θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου στον τελικό γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross FIM στην Imola της Ιταλίας. Οι αναβάτες που θα τελειώσουν μέσα στην κορυφαία τριάδα στο Superfinale, συν δύο αναβάτες wildcard που θα επιλεχθούν από μια κριτική επιτροπή, θα κληθούν να παρακολουθήσουν το blu cru Masterclass στο τέλος της σεζόν.

Τι είναι το Masterclass; Το Masterclass είναι μια εκδήλωση 2-3 ημερών που σχεδιάστηκε από ειδικούς για να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να αναπτύξει την επόμενη γενιά των motocross αναβατών παρέχοντας μια αποκλειστικές πληροφορίες για το τι χρειάζεται να κάνεις για να γίνεις πρωταθλητής.

Σχετικά Άρθρα