Οδηγός μηχανής κάνει αναστροφή και οδηγεί ανάποδα σε κεντρική λεωφόρο για να σωθεί από σφαίρες ληστών – VIDEO

Αναστροφή σε κεντρική λεωφόρο αναγκάστηκε να κάνει ο 56χρονος Eduardo Pimenta, στη Βραζιλία, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, προκειμένου να σωθεί από τα πυρά ληστών.

Ο Eduardo Pimenta, 56 ετών, οδηγούσε στην εθνική οδό Fernão Dias προς την Ατιμπαϊα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας , όταν τον πλησίασαν δυο άνδρες σε άλλη μοτοσυκλέτα με σκοπό να τον ληστέψουν, βγάζοντας όπλο και πυροβολώντας!

Τα Video που καταγράφηκε από την κάμερα στο κράνος του Pimenta δείχνει την απόπειρα ληστείας και τον δείχνει να αντιδρά και να κάνει αναστροφή και να οδηγεί αντίθετα για να σωθεί.

Ο άνδρας προσπάθησε να σωθεί οδηγώντας στη ΛΕΑ και περνώντας ξυστά από νταλίκες και διερχόμενα οχήματα, τα πλανά του Video κόβουν την ανάσα! .

Μιλώντας στο Globo G1 δήλωσε: “Ήξερα πως αν σταματούσα θα πέθαινα. Πυροβόλησαν και ήταν ζήτημα επιβίωσης”. Ο άνδρας αναγκάστηκε να οδηγήσει επί 2 χιλιόμετρα στην ανάποδη κατεύθυνση για να διαφύγει.

Μετά την απόπειρα ληστείας, ο κ. Pimenta είπε ότι προσπάθησε να το αναφέρει στην αστυνομία, αλλά δεν μπόρεσε γιατί ήταν απλά μια απόπειρα!

Η Γραμματεία του Σάο Πάολο δήλωσε ότι χωρίς έκθεση της Πολιτικής Αστυνομίας δεν μπορεί να διερευνήσει την υπόθεση!

Δείτε το VIDEO

Σχετικά Άρθρα